EBA canlı derse katılım zorunlu mu?

Emir(Spanity)

Decapat
EBA canlı derse katılım zorunlu mudur? Bizim öğretmenler yoklama falan alıyor idareye iletiyoruz falan diyorlar bende salı ve perşembe günleri giremiyorum. Ona göre bilmem lazım zorunlu mu yoksa zorunlu değil mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Ciddi misiniz aga kaldım o zaman ben?

Yoklama alınıp alınmadığını bilemiyoruz. Belki göz korkutmak için yapıyorlar, belki de gerçekten alıyorlar. Ama girmezseniz hocaların gözünden düşeceğiniz bir gerçek. En azından verdikleri ödevleri yapın. Ama bence girin. Dinlemek istemiyorsanız sesi kapatın, internette gezinin.

Yoklama alınıp alınmadığını bilemiyoruz. Belki göz korkutmak için yapıyorlar, belki de gerçekten alıyorlar. Ama girmezseniz hocaların gözünden düşeceğiniz bir gerçek. En azından verdikleri ödevleri yapın. Ama bence girin. Dinlemek istemiyorsanız sesi kapatın, internette gezinin.
Şifrem bile yok EBA'nın yayınlarına katılınca giriş yapmadan yayınları izleyebiliyorum nereden anlayacaklar ki izleyip izlemediğimi? Giriş yapmadan izledim derim. Hocaların gözünden düşsem de bir şey olmaz lisede her sene hemen hemen tüm hocalar değiştiği için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı