EBA canlı derse katılım zorunlu mudur? Bizim öğretmenler yoklama falan alıyor idareye iletiyoruz falan diyorlar bende salı ve perşembe günleri giremiyorum. Ona göre bilmem lazım zorunlu mu yoksa zorunlu değil mi? Cevaplarsanız sevinirim.
Şifrem bile yok EBA'nın yayınlarına katılınca giriş yapmadan yayınları izleyebiliyorum nereden anlayacaklar ki izleyip izlemediği mi? Giriş yapmadan izledim derim. Hocaların gözünden düşsem de bir şey olmaz lise de her sene hemen hemen tüm hocalar değiştiği için.
Hocalarınızdan, ebeveynlerinizden geçici şifre alabilirsiniz. Sonra zaman kaybetmeden şifrenizi değiştirin birkaç gün içinde geçerliliğini yitiriyor şifre. Hocalarınız genellikle değişiyormuş, bunu da göze almışsınız. Yine de siz bilirsiniz.
Uzaktan Eğitim kapsamında devam eden derslerde Velilerin merak ettikleri konulardan birisi de yoklama alınıp alınmaması durumudur. Bakan Selçuk yoklama konusunda
Uzaktan Eğitim kapsamında devam eden derslerde Velilerin merak ettikleri konulardan birisi de yoklama alınıp alınmaması durumudur. Bakan Selçuk yoklama konusunda