S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #1 EBA canlı derse Zoom ile girilir mi? Yani Meeting ID ve şifreyi nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2020
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 18 Eylül 2020 #11 S. Çakır dedi: Açabildim. Peki bu konuyu nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Konuyu soru olarak açmamışsın fakat raporlarsan moderatörler yapar. Artı 0 Eksi
S. Çakır dedi: Açabildim. Peki bu konuyu nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Konuyu soru olarak açmamışsın fakat raporlarsan moderatörler yapar.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2020 #12 S. Çakır dedi: Açabildim. Peki bu konuyu nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir mesajı en iyi cevap olarak seçmelisin diye biliyorum. Artı 0 Eksi
S. Çakır dedi: Açabildim. Peki bu konuyu nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir mesajı en iyi cevap olarak seçmelisin diye biliyorum.