SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 18 Şubat 2021 #11 Playizm dedi: Hocam bu çok ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe yoktu bende en pahalısını attım. K1ngGamer dedi: 2 adet kamera alacağız. İstediğim tek özellik: Mesela video çekiyorum (kamera ile) kamerada donma olmayacak ve kaliteli olmasını istiyorum. Edit: Hepsiburada üzerinden link verirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... ?
Playizm dedi: Hocam bu çok ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe yoktu bende en pahalısını attım. K1ngGamer dedi: 2 adet kamera alacağız. İstediğim tek özellik: Mesela video çekiyorum (kamera ile) kamerada donma olmayacak ve kaliteli olmasını istiyorum. Edit: Hepsiburada üzerinden link verirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... ?
K1ngGamer Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 107 18 Şubat 2021 #12 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Hocam bütçe yoktu bende en pahalısını attım. Genişletmek için tıkla... Atığınız kamerayı almayı düşünüyoruz.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Hocam bütçe yoktu bende en pahalısını attım. Genişletmek için tıkla... Atığınız kamerayı almayı düşünüyoruz.
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 18 Şubat 2021 #13 K1ngGamer dedi: Atığınız kamerayı almayı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben Logitech C270 kullanıyorum öneririm.
K1ngGamer dedi: Atığınız kamerayı almayı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben Logitech C270 kullanıyorum öneririm.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 18 Şubat 2021 #14 kanyewestlover911 dedi: Ben Logitech C270 kullanıyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende öneririm çok sağlam.
kanyewestlover911 dedi: Ben Logitech C270 kullanıyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende öneririm çok sağlam.