X Xenonn_n Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Bu sene sınıfım değişti o yüzden sınıf listesine bakmak istiyorum. Ama EBA'nın çöp sistemi yüzünden göremiyorum. Başka bir yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2025
Bu sene sınıfım değişti o yüzden sınıf listesine bakmak istiyorum. Ama EBA'nın çöp sistemi yüzünden göremiyorum. Başka bir yolu yok mu?
JACKAL EJDER Picopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 168 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı (GPU):SAPPHIRE Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 192 Bit Depolama (SSD): 1 TB SSD RAM (Bellek): 16 GB DDR4 (2×8 GB) İşlemci (CPU): Intel Core i3-10100F, 3.6 GHz, 10. Nesil Güç Kaynağı (PSU): 700W (yeni) Monitör: 24 inç, 1080p, 144Hz ( 1 ms ) Klavye + Mouse+Mousepad ışık izleme teknolojili Ses Sistemi: Harici çift hoparlör Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 29 Ağustos 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoda var.
X Xenonn_n Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #3 JACKAL EJDER dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoda var. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim yalnız.
JACKAL EJDER dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoda var. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim yalnız.
JACKAL EJDER Picopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 168 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı (GPU):SAPPHIRE Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 192 Bit Depolama (SSD): 1 TB SSD RAM (Bellek): 16 GB DDR4 (2×8 GB) İşlemci (CPU): Intel Core i3-10100F, 3.6 GHz, 10. Nesil Güç Kaynağı (PSU): 700W (yeni) Monitör: 24 inç, 1080p, 144Hz ( 1 ms ) Klavye + Mouse+Mousepad ışık izleme teknolojili Ses Sistemi: Harici çift hoparlör Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 29 Ağustos 2025 #4 Annenin e devletiyle gir.
X Xenonn_n Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #5 JACKAL EJDER dedi: Annenin e devletiyle gir. Genişletmek için tıkla... Denedim sadece öğretmenlerin dersi olan sınıfları görmesi içinmiş.
JACKAL EJDER dedi: Annenin e devletiyle gir. Genişletmek için tıkla... Denedim sadece öğretmenlerin dersi olan sınıfları görmesi içinmiş.
N0kta Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2025 #6 Benim için işe yarayan tek çözüm buydu.
X Xenonn_n Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #7 N0kta dedi: Eki Görüntüle 2565337 Benim için işe yarayan tek çözüm buydu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler ama bir şey paylaşmak istemiyorum sanırım beklemekten başka çarem yok.
N0kta dedi: Eki Görüntüle 2565337 Benim için işe yarayan tek çözüm buydu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler ama bir şey paylaşmak istemiyorum sanırım beklemekten başka çarem yok.
N0kta Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2025 #8 Xenonn_n dedi: Anladım teşekkürler ama bir şey paylaşmak istemiyorum sanırım beklemekten başka çarem yok. Genişletmek için tıkla... Bende istemiyordum şu boş karakteri "ㅤㅤㅤㅤㅤ" attım. Hataymış gibi duruyor okul açılınca mesajı sileceğim yine de sen bilirsin.
Xenonn_n dedi: Anladım teşekkürler ama bir şey paylaşmak istemiyorum sanırım beklemekten başka çarem yok. Genişletmek için tıkla... Bende istemiyordum şu boş karakteri "ㅤㅤㅤㅤㅤ" attım. Hataymış gibi duruyor okul açılınca mesajı sileceğim yine de sen bilirsin.