5 510371 Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 126 9 Ağustos 2024 #11 Mert Can Urcan dedi: @Ahmt1'in dediğinden yola çıkarak diyorum, dikkat et bir yerlerde bir şeyler unutmuş olabilirsin, kağıtta yazılı v.b yoksa bende biliyorum amip zekasını hüküm dağında yakmalı aile yadigarlarıyla. Ayrıca EBA saçma bir sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam tc kimlik numaramı bulsalar bile şifremi nasıl buldular onu anlayamadım.
Mert Can Urcan dedi: @Ahmt1'in dediğinden yola çıkarak diyorum, dikkat et bir yerlerde bir şeyler unutmuş olabilirsin, kağıtta yazılı v.b yoksa bende biliyorum amip zekasını hüküm dağında yakmalı aile yadigarlarıyla. Ayrıca EBA saçma bir sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam tc kimlik numaramı bulsalar bile şifremi nasıl buldular onu anlayamadım.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.869 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 9 Ağustos 2024 #12 510371 dedi: Hocam tc kimlik numaramı bulsalar bile şifremi nasıl buldular onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bir sabah kalmışsın 82 4rslan_mert 83 12-C sınıfı... diye gözleyen tipler vardır bir önceki arkadaşın dediği gibi.
510371 dedi: Hocam tc kimlik numaramı bulsalar bile şifremi nasıl buldular onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bir sabah kalmışsın 82 4rslan_mert 83 12-C sınıfı... diye gözleyen tipler vardır bir önceki arkadaşın dediği gibi.
5 510371 Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 126 9 Ağustos 2024 #13 Mert Can Urcan dedi: Bir sabah kalmışsın 82 4rslan_mert 83 12-C sınıfı... Diye gözleyen tipler vardır bir önceki arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Okul hayatım boyunca sınıfta hiç EBA hesabıma giriş yapmadım.
Mert Can Urcan dedi: Bir sabah kalmışsın 82 4rslan_mert 83 12-C sınıfı... Diye gözleyen tipler vardır bir önceki arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Okul hayatım boyunca sınıfta hiç EBA hesabıma giriş yapmadım.
XZelfy Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #14 510371 dedi: Okul hayatım boyunca sınıfta hiç EBA hesabıma giriş yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bende de geçenlerde aynısı oldu hocaya dedim bir şey olmaz dedi şu anda da EBA hesabıma giriş yapamıyorum çok saçma.
510371 dedi: Okul hayatım boyunca sınıfta hiç EBA hesabıma giriş yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bende de geçenlerde aynısı oldu hocaya dedim bir şey olmaz dedi şu anda da EBA hesabıma giriş yapamıyorum çok saçma.