EBA hesabının çalındığı nasıl kanıtlanır?

O zaman napıcam
Tehdit etmeyin, gerçekten masumsanız zaten ortaya çıkar. Bilemem IP giriş kontrolü mü yaptırırlar eba hesabınıza, ailenizle mi konuşurlar ama sorun olacağını zannetmiyorum gerçekten masumsanız.

Kaçıncı sınıfsınız hocam? Bir program ile çalmış olabilirler. TCKN neyse o çok kolay bulunuyor ama şifrenizin bulunması için bir stealer falan kullanmış olmaları lazım.

Kaçıncı sınıfsınız hocam? Bir program ile çalmış olabilirler. Tckn neyse o çok kolay bulunuyor ama şifrenizin bulunması için bir stealer falan kullanmış olmaları lazım.

7. sınıfa geçtim ortaokul.

Son düzenleyen: Moderatör:

Önce yazdığın yazıyı oku dediklerin anlaşılmıyor öğretmeniz müdürlük ilişki ne siz öğretmen misiniz?

IP adresinden anlaşılır rahat ol. Ama bunun için soruşturma açılması lazım.

IP adresinden anlaşılır rahat ol. Ama bunun için soruşturma açılması lazım.

Evet onu biliyorum devletin sitesi olduğu için log felna tutulursa işte soruşturma savcılık falan uğraşmadan log kayıtlarını falan alma hani bazı oyunlarda oluyorsa veri talep etme ne zaman para yatırdın nereden girdin neyaptın gibi bilgiler lazım.

Önce yazdığın yazıyı oku dediklerin anlaşılmıyor öğretmeniz müdürlük ilişki ne siz öğretmen misiniz?

Öğrenci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun için sene başladığında okul yönetimine gitmen lazım.

Yani bana log lazım hiç bir yerde yokmu

Abi tavsiyesi: eba hesabınızı çalanlar sizi bu sene rahat bırakmayacaklar, tahminimce aranızda bir drama geçti. Hiç bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…