tKtZlez Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 89 4 Ocak 2021 #1 Merhaba EBA için şöyle bir sistem topladım. Nasıldır sizce? Öneriniz var mı? K3ZJQUX7 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
Merhaba EBA için şöyle bir sistem topladım. Nasıldır sizce? Öneriniz var mı? K3ZJQUX7 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Ocak 2021 #2 Kötü. Bu fiyata güzel bir APU sistem çıkar. Hem EBA "canavarı" olur, hem de iyi kötü birçok oyunu oynatır.
Kötü. Bu fiyata güzel bir APU sistem çıkar. Hem EBA "canavarı" olur, hem de iyi kötü birçok oyunu oynatır.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Ocak 2021 #3 tKtZlez dedi: Merhaba EBA için şöyle bir sistem topladım. Nasıldır sizce? Öneriniz var mı? K3ZJQUX7 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sistem çok pahalı. Ryzen APU toplanabilir.
tKtZlez dedi: Merhaba EBA için şöyle bir sistem topladım. Nasıldır sizce? Öneriniz var mı? K3ZJQUX7 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sistem çok pahalı. Ryzen APU toplanabilir.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Ocak 2021 #4 Pahalı. Bu sistem işini görür. Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Pahalı. Bu sistem işini görür. Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 4 Ocak 2021 #5 Sistem kötü. Tam olarak bütçeniz nedir? Sadece EBA için bir sistem arıyorsanız 200 TL'lik sistem de EBA kaldırır.
Sistem kötü. Tam olarak bütçeniz nedir? Sadece EBA için bir sistem arıyorsanız 200 TL'lik sistem de EBA kaldırır.
F Fortran Programing Centipat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 563 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #6 ANON1M dedi: Sistem kötü. Tam olarak bütçeniz nedir? Sadece EBA için bir sistem arıyorsanız 200 TL'lik sistem de EBA kaldırır. Genişletmek için tıkla... Aynen hurdadan bile toplanır.
ANON1M dedi: Sistem kötü. Tam olarak bütçeniz nedir? Sadece EBA için bir sistem arıyorsanız 200 TL'lik sistem de EBA kaldırır. Genişletmek için tıkla... Aynen hurdadan bile toplanır.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 4 Ocak 2021 #7 EBA için Raspberry Pi bakılabilir. Sahibinden de ikinci el bir monitör. İlla bilgisayara para vermeye gerek yok.
EBA için Raspberry Pi bakılabilir. Sahibinden de ikinci el bir monitör. İlla bilgisayara para vermeye gerek yok.
NrxxDC Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 90 Yer Distopya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 4 Ocak 2021 #8 Eba'nın sistem gereksinimlerine bakın bir.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Ocak 2021 #9 Sistem hem gereksiz pahalı hem de kötü bir sistem.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 4 Ocak 2021 #10 TeknoHe dedi: EBA için Raspberry Pi bakılabilir. Sahibinden de ikinci el bir monitör. İlla bilgisayara para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Raspberry Pi ile ben EBA canlı derse giremiyorum maalesef.
TeknoHe dedi: EBA için Raspberry Pi bakılabilir. Sahibinden de ikinci el bir monitör. İlla bilgisayara para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Raspberry Pi ile ben EBA canlı derse giremiyorum maalesef.