mehtapoglu Attopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #41 Shyquick dedi: Bildiğin okulu kapattılar. Bizi başka okullara sokacaklar. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi okul sorabilir miyim?
Shyquick dedi: Bildiğin okulu kapattılar. Bizi başka okullara sokacaklar. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi okul sorabilir miyim?
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 772 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #42 wix dedi: e-Devlet'ten bakabilirsin neden EBA'nın açılmasını bekliyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Orası sınıfımızı doğru göstermiyor.
wix dedi: e-Devlet'ten bakabilirsin neden EBA'nın açılmasını bekliyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Orası sınıfımızı doğru göstermiyor.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #43 mehtapoglu dedi: Hocam hangi okul sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam ne olur olmaz boş verin. Şimdi geçeceğim okul akademik başarısı yüksek, daha iyi, daha puanı yüksek, daha disiplinli okula gittim. Bakalım ne olacak, heyecanlıyım. Gitme ihtimalim yüzde 95 ama yine olmama ihtimal var.
mehtapoglu dedi: Hocam hangi okul sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam ne olur olmaz boş verin. Şimdi geçeceğim okul akademik başarısı yüksek, daha iyi, daha puanı yüksek, daha disiplinli okula gittim. Bakalım ne olacak, heyecanlıyım. Gitme ihtimalim yüzde 95 ama yine olmama ihtimal var.
alyxx Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #44 selamlar hocamlar nasılsınız?, forumu yeniden açıyorum şafak 15
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 772 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #45 alyxx dedi: Selamlar hocamlar nasılsınız? Forumu yeniden açıyorum şafak 15. Genişletmek için tıkla... İyiyiz siz nasılsınız EBA büyük ihtimalle bir haftaya güncellenir okul açılacak zaten 2 haftaya.
alyxx dedi: Selamlar hocamlar nasılsınız? Forumu yeniden açıyorum şafak 15. Genişletmek için tıkla... İyiyiz siz nasılsınız EBA büyük ihtimalle bir haftaya güncellenir okul açılacak zaten 2 haftaya.