szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #111 alex20 dedi: Bize yeni sayısal sinifi açtılar ve 3 senedir aynı sınıfta olduğum arkadaşlarımla ayrı sınıfa düştüm 12. sınıfım Genişletmek için tıkla... Olsun yine de aynı okulllardasınız, emin olun 1 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. SebastianRaikkönen dedi: Bende hala sınıf gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Sistem bir gidiyor bir geliyor.
alex20 dedi: Bize yeni sayısal sinifi açtılar ve 3 senedir aynı sınıfta olduğum arkadaşlarımla ayrı sınıfa düştüm 12. sınıfım Genişletmek için tıkla... Olsun yine de aynı okulllardasınız, emin olun 1 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. SebastianRaikkönen dedi: Bende hala sınıf gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Sistem bir gidiyor bir geliyor.
karhan1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #112 szoboszlaii dedi: Olsun yine de aynı okulllardasınız, emin olun 1 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Sistem bir gidiyor bir geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yarin tam güncellenir buyuk ihtimalle. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2025
szoboszlaii dedi: Olsun yine de aynı okulllardasınız, emin olun 1 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Sistem bir gidiyor bir geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yarin tam güncellenir buyuk ihtimalle.
A ayz1 Femtopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #113 karhan1 dedi: Hocam yarin tam güncellenir buyuk ihtimalle. Genişletmek için tıkla... szoboszlaii dedi: Olsun yine de aynı okulllardasınız, emin olun 1 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Sistem bir gidiyor bir geliyor. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'ten bakılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2025
karhan1 dedi: Hocam yarin tam güncellenir buyuk ihtimalle. Genişletmek için tıkla... szoboszlaii dedi: Olsun yine de aynı okulllardasınız, emin olun 1 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Sistem bir gidiyor bir geliyor. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'ten bakılıyor.
karhan1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #114 ayz1 dedi: e-Devlet'ten bakılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o yalan.
A ayz1 Femtopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #115 karhan1 dedi: Hocam o yalan. Genişletmek için tıkla... Yok ben baktım geçen sende vardı bir kere değişti.
karhan1 dedi: Hocam o yalan. Genişletmek için tıkla... Yok ben baktım geçen sende vardı bir kere değişti.
antibiyotikw2 Zeptopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #116 Grup yok yazıyor hala bilgilerimi güncellemek çok mu zor baba ben anlamadım.
A ayz1 Femtopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #117 antibiyotikw2 dedi: Grup yok yazıyor hala bilgilerimi güncellemek çok mu zor baba ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam açıklandı grupta var güncelle deyin ben daha önceden e devletten baktım aynı sınıf.
antibiyotikw2 dedi: Grup yok yazıyor hala bilgilerimi güncellemek çok mu zor baba ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam açıklandı grupta var güncelle deyin ben daha önceden e devletten baktım aynı sınıf.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2025 #118 ayz1 dedi: Hocam açıklandı grupta var güncelle deyin ben daha önceden e devletten baktım aynı sınıf. Genişletmek için tıkla... Hocam grubum gözüküyordu şimdi sadece yükleniyor da kalıyor ne yaptıysam çözemedim.
ayz1 dedi: Hocam açıklandı grupta var güncelle deyin ben daha önceden e devletten baktım aynı sınıf. Genişletmek için tıkla... Hocam grubum gözüküyordu şimdi sadece yükleniyor da kalıyor ne yaptıysam çözemedim.
A ayz1 Femtopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #119 Sadece_Emre dedi: Hocam grubum gözüküyordu şimdi sadece yükleniyor da kalıyor ne yaptıysam çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam e devletten bakın bir de.
Sadece_Emre dedi: Hocam grubum gözüküyordu şimdi sadece yükleniyor da kalıyor ne yaptıysam çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam e devletten bakın bir de.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2025 #120 ayz1 dedi: Hocam e devletten bakın bir de. Genişletmek için tıkla... Yok onu biliyorum da grubumu göremiyorum.
ayz1 dedi: Hocam e devletten bakın bir de. Genişletmek için tıkla... Yok onu biliyorum da grubumu göremiyorum.