karhan1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #61 Sadece_Emre dedi: Umarım. (Kesin gece olacak ve görmeyeceğiz Genişletmek için tıkla... Kaan görgeç dedi: Hocam 5te olması düşük ihtimal ama sistemi hızlı hallederlerse neden olmasın ama muhmelen ve yüksek ihtimal gece olur 10 yada 11 gibi Genişletmek için tıkla... hocam tam çalışma olmuyor büyük ihtimalle bu gece bakima girer
Sadece_Emre dedi: Umarım. (Kesin gece olacak ve görmeyeceğiz Genişletmek için tıkla... Kaan görgeç dedi: Hocam 5te olması düşük ihtimal ama sistemi hızlı hallederlerse neden olmasın ama muhmelen ve yüksek ihtimal gece olur 10 yada 11 gibi Genişletmek için tıkla... hocam tam çalışma olmuyor büyük ihtimalle bu gece bakima girer
Kaan görgeç Yoctopat Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #62 alex20 dedi: Geçen sene 21 sularında açılmıştı hocam Genişletmek için tıkla... Evet hocam genellikle o zaman aralığında oluyor zaten en geç 22 veya 23 gibi olur zaten oda en geç saati karhan1 dedi: hocam tam çalışma olmuyor büyük ihtimalle bu gece bakima girer Genişletmek için tıkla... Muhmelen öyle olur hocam dediğiniz gibi akşamda Allah nasip ederse yeni sınıflarımıza bakarız inşallah
alex20 dedi: Geçen sene 21 sularında açılmıştı hocam Genişletmek için tıkla... Evet hocam genellikle o zaman aralığında oluyor zaten en geç 22 veya 23 gibi olur zaten oda en geç saati karhan1 dedi: hocam tam çalışma olmuyor büyük ihtimalle bu gece bakima girer Genişletmek için tıkla... Muhmelen öyle olur hocam dediğiniz gibi akşamda Allah nasip ederse yeni sınıflarımıza bakarız inşallah
karhan1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #63 Kaan görgeç dedi: Evet hocam genellikle o zaman aralığında oluyor zaten en geç 22 veya 23 gibi olur zaten oda en geç saati Muhmelen öyle olur hocam dediğiniz gibi akşamda Allah nasip ederse yeni sınıflarımıza bakarız inşallah Genişletmek için tıkla... inşallah hocam
Kaan görgeç dedi: Evet hocam genellikle o zaman aralığında oluyor zaten en geç 22 veya 23 gibi olur zaten oda en geç saati Muhmelen öyle olur hocam dediğiniz gibi akşamda Allah nasip ederse yeni sınıflarımıza bakarız inşallah Genişletmek için tıkla... inşallah hocam
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2025 #64 Ben ayakta olacağım zaten Açılırsa haber salarım.
Kaan görgeç Yoctopat Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #65 Sadece_Emre dedi: 2020'den beridir hep ağustos'un son haftası güncelleniyor. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam zaten genellikle eylüle zaten hiç birakilmiyor Sadece_Emre dedi: Ben ayakta olacağım zaten Açılırsa haber salarım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederiz haberlerinizi bekliyoruz ama yinede saatde 1 ebaya bakın derim karhan1 dedi: inşallah hocam Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen sizin dediğiniz gibi olacak diye düşünüyorum
Sadece_Emre dedi: 2020'den beridir hep ağustos'un son haftası güncelleniyor. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam zaten genellikle eylüle zaten hiç birakilmiyor Sadece_Emre dedi: Ben ayakta olacağım zaten Açılırsa haber salarım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederiz haberlerinizi bekliyoruz ama yinede saatde 1 ebaya bakın derim karhan1 dedi: inşallah hocam Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen sizin dediğiniz gibi olacak diye düşünüyorum
karhan1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #66 Sadece_Emre dedi: Ben ayakta olacağım zaten Açılırsa haber salarım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizdeyiz
Sadece_Emre dedi: Ben ayakta olacağım zaten Açılırsa haber salarım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizdeyiz
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2025 #67 karhan1 dedi: Hocam sizdeyiz Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah. Güncellenmedi hocam. Ama daha erken belki de bugün olur. Son düzenleme: 27 Ağustos 2025
karhan1 dedi: Hocam sizdeyiz Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah. Güncellenmedi hocam. Ama daha erken belki de bugün olur.
A alpeeren Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #68 Müjdeyi patlatalim o zaman. EBA şu anda bakım çalışmasında. Çok yüksek ihtimalle bu akşam-gece, taş çatlasın yarına güncellenmiş olur
Müjdeyi patlatalim o zaman. EBA şu anda bakım çalışmasında. Çok yüksek ihtimalle bu akşam-gece, taş çatlasın yarına güncellenmiş olur
capybera Yoctopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #69 alpeeren dedi: Müjdeyi patlatalim o zaman. EBA şu anda bakım çalışmasında. Çok yüksek ihtimalle bu akşam-gece, taş çatlasın yarına güncellenmiş olur Genişletmek için tıkla... ben yazıcaktım tamda valla şunun kadar başka bişeyi beklemedim tatilde
alpeeren dedi: Müjdeyi patlatalim o zaman. EBA şu anda bakım çalışmasında. Çok yüksek ihtimalle bu akşam-gece, taş çatlasın yarına güncellenmiş olur Genişletmek için tıkla... ben yazıcaktım tamda valla şunun kadar başka bişeyi beklemedim tatilde
karhan1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #70 Sadece_Emre dedi: Hadi inşallah. Güncellenmedi hocam. Ama daha erken belki de bugün olur. Genişletmek için tıkla... hocam dediğim gibi olması çok yuklsek 5 giibi açıklanır
Sadece_Emre dedi: Hadi inşallah. Güncellenmedi hocam. Ama daha erken belki de bugün olur. Genişletmek için tıkla... hocam dediğim gibi olması çok yuklsek 5 giibi açıklanır