SSDKullaniyorum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.974 Çözümler 16 11 Ocak 2021 #191 312971 dedi: C# ile yapıldı. Cefsharp kütüphanesi kullanılarak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. :} Bir de eklenti ekleme özelliği var mı?
312971 dedi: C# ile yapıldı. Cefsharp kütüphanesi kullanılarak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. :} Bir de eklenti ekleme özelliği var mı?
3 312971 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 11 Ocak 2021 #192 SSDKullaniyorum dedi: Teşekkürler:} Bir de eklenti ekleme özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Şu anlık yok
SSDKullaniyorum dedi: Teşekkürler:} Bir de eklenti ekleme özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Şu anlık yok
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.591 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 11 Ocak 2021 #193 @312971 ileride olur da kendi domainin ile site açmak istersen beni etiketleyip konu aç. Kapak sayfasının kodlarını sana iletirim, çok basit zaten.
@312971 ileride olur da kendi domainin ile site açmak istersen beni etiketleyip konu aç. Kapak sayfasının kodlarını sana iletirim, çok basit zaten.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #194 Berkay Davas dedi: @312971 ileride olur da site açmak istersen beni etiketleyip konu aç. Kapak sayfasının kodlarını sana iletirim, çok basit zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız link üzerinden indirdim kurulumu yaptım ancak açılmıyor. Nasıl açabilirim?
Berkay Davas dedi: @312971 ileride olur da site açmak istersen beni etiketleyip konu aç. Kapak sayfasının kodlarını sana iletirim, çok basit zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız link üzerinden indirdim kurulumu yaptım ancak açılmıyor. Nasıl açabilirim?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.591 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 11 Ocak 2021 #195 ugureryavuz dedi: Hocam attığınız link üzerinden indirdim kurulumu yaptım ancak açılmıyor. Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Hatayı uygulama sahibine iletin, yardımcı olur. SmartScreen çıkıyorsa ek bilgi deyip, yine de devam et deyin.
ugureryavuz dedi: Hocam attığınız link üzerinden indirdim kurulumu yaptım ancak açılmıyor. Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Hatayı uygulama sahibine iletin, yardımcı olur. SmartScreen çıkıyorsa ek bilgi deyip, yine de devam et deyin.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #196 Berkay Davas dedi: Hatayı uygulama sahibine iletin, yardımcı olur. SmartScreen çıkıyorsa ek bilgi deyip, yine de devam et deyin. Genişletmek için tıkla... SmartScreen'i yapıyorum yine devam et diyorum ancak başlamyıyor. 312971 dedi: Teşekkür ederim. Şu anlık yok Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilginiz var mı uygulama açılmıyor nedense? SmartScreen'de ek bigi deyip yine de çalıştır diyorum ancak olmuyor.
Berkay Davas dedi: Hatayı uygulama sahibine iletin, yardımcı olur. SmartScreen çıkıyorsa ek bilgi deyip, yine de devam et deyin. Genişletmek için tıkla... SmartScreen'i yapıyorum yine devam et diyorum ancak başlamyıyor. 312971 dedi: Teşekkür ederim. Şu anlık yok Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilginiz var mı uygulama açılmıyor nedense? SmartScreen'de ek bigi deyip yine de çalıştır diyorum ancak olmuyor.
3 312971 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 11 Ocak 2021 #197 ugureryavuz dedi: SmartScreen'i yapıyorum yine devam et diyorum ancak başlamyıyor. Hocam bir bilginiz var mı uygulama açılmıyor nedense? SmartScreen'de ek bigi deyip yine de çalıştır diyorum ancak olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tepki yok mu? İndirdiğiniz tüm dosyaları silin. Birazdan vereceğim aracı indirip yeniden denersiniz.
ugureryavuz dedi: SmartScreen'i yapıyorum yine devam et diyorum ancak başlamyıyor. Hocam bir bilginiz var mı uygulama açılmıyor nedense? SmartScreen'de ek bigi deyip yine de çalıştır diyorum ancak olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tepki yok mu? İndirdiğiniz tüm dosyaları silin. Birazdan vereceğim aracı indirip yeniden denersiniz.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #198 312971 dedi: Hocam tepki yok mu? İndirdiğiniz tüm dosyaları silin. Birazdan vereceğim aracı indirip yeniden denersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
312971 dedi: Hocam tepki yok mu? İndirdiğiniz tüm dosyaları silin. Birazdan vereceğim aracı indirip yeniden denersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #199 Ah be reis, iyi bir şey yapayım derken iyi linç yedin.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 11 Ocak 2021 #200 Yazık cidden ya. Arkadaşlar 1 virüs var diye programı indirmiyorsunuz ne diyeyim. Üstelik arkadaş niye virüs koysun ki? Saçmalamayın Allah aşkına.
Yazık cidden ya. Arkadaşlar 1 virüs var diye programı indirmiyorsunuz ne diyeyim. Üstelik arkadaş niye virüs koysun ki? Saçmalamayın Allah aşkına.