Merhabalar. Önceki konularım kilitlendiği için buradan devam ediyorum. Proje son şeklini aldı. Artık sadece yeni özellikler eklenir (ileride). Şu anlık her şey tamam. Gelelim programımıza:
Programın tam sürümüdür: V8.4.1b.
Hızlı ve en stabil sürümdür.
Güncelleme desteği vardır.
Hata vermez. Teknik desteğe her zaman hazırdır @312971.
Kaspersky taraması altta var.
Kaynak kodları isteyen herkes decomplier edebilir.
Sağlıcakla kalın.
Hocam merhaba çok güzel yapmışsınız elinize sağlık fakat 3 sorum olacaktı.
1-Çok yavaş açılıyor neden HDD'mde 1 tane bile bad sector yok fakat açılması yaklaşık 4 dakikayı falan buluyor ve Microsoft net Framework hatası veriyor 2-3kere deneyince açılıyor.
2-Bende böyle bir uygulama yapmak istiyorum fakat EBA için değil bana yardımcı olabilir misiniz?
3-Böyle uygulamaları yapmak için hangi kodlama dilini kullandınız?
Bana yardımcı olmak isterseniz Discord kodum “ pegirbey#9558 “dir.
1-Çok yavaş açılıyor neden HDD'mde 1 tane bile bad sector yok fakat açılması yaklaşık 4 dakikayı falan buluyor ve Microsoft net Framework hatası veriyor 2-3kere deneyince açılıyor.
2-Bende böyle bir uygulama yapmak istiyorum fakat EBA için değil bana yardımcı olabilir misiniz?
3-Böyle uygulamaları yapmak için hangi kodlama dilini kullandınız?
1-çok yavaş açılıyor neden HDD'mde 1 tane bile bad sector yok fakat açılması yaklaşık 4 dakikayı falan buluyor ve Microsoft net Framework hatası veriyor 2-3kere deneyince açılıyor.
2-bende böyle bir uygulama yapmak istiyorum fakat EBA için değil bana yardımcı olabilir misiniz?
3-böyle uygulamaları yapmak için hangi kodlama dilini kullandınız?