MertGüvercinlik Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Merhaba, ben 2 hafta falan önce alan seçtim, dün sınıflar açıklandı, EBA'da 11/F (alan yok) yazıyor, ben okula gidip seçmiştim alanı, ne yapmalıyım?
Merhaba, ben 2 hafta falan önce alan seçtim, dün sınıflar açıklandı, EBA'da 11/F (alan yok) yazıyor, ben okula gidip seçmiştim alanı, ne yapmalıyım?
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2022 #2 MertGüvercinlik dedi: Merhaba, ben 2 hafta falan önce alan seçtim, dün sınıflar açıklandı, EBA'da 11/F (alan yok) yazıyor, ben okula gidip seçmiştim alanı, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Okullar daha açılmadığı için olabilir.
MertGüvercinlik dedi: Merhaba, ben 2 hafta falan önce alan seçtim, dün sınıflar açıklandı, EBA'da 11/F (alan yok) yazıyor, ben okula gidip seçmiştim alanı, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Okullar daha açılmadığı için olabilir.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 27 Ağustos 2022 #3 MertGüvercinlik dedi: Merhaba, ben 2 hafta falan önce alan seçtim, dün sınıflar açıklandı, EBA'da 11/F (alan yok) yazıyor, ben okula gidip seçmiştim alanı, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de sınıf 64 kişi gözüküyor. Güvenmeyin EBA'ya gidip okulla konuşun.
MertGüvercinlik dedi: Merhaba, ben 2 hafta falan önce alan seçtim, dün sınıflar açıklandı, EBA'da 11/F (alan yok) yazıyor, ben okula gidip seçmiştim alanı, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de sınıf 64 kişi gözüküyor. Güvenmeyin EBA'ya gidip okulla konuşun.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 27 Ağustos 2022 #4 Sayısal olmama rağmen bende de alan yok yazıyordu.
MertGüvercinlik Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 Şu şeyleri adam gibi yapsınlar bir kere , dişimi kıracam valla.. Bu şekildedir.. Dosya Ekleri Screenshot_20220827-165603_EBA.jpg 39,6 KB · Görüntüleme: 1.191
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #6 MertGüvercinlik dedi: Şu şeyleri adam gibi yapsınlar bir kere , dişimi kıracam valla.. Bu şekildedir.. Genişletmek için tıkla... Hocam alan olmadan lise okumanız mümkün mü sizce? Ödev platformu olduğu için uğraşmamışlardır...
MertGüvercinlik dedi: Şu şeyleri adam gibi yapsınlar bir kere , dişimi kıracam valla.. Bu şekildedir.. Genişletmek için tıkla... Hocam alan olmadan lise okumanız mümkün mü sizce? Ödev platformu olduğu için uğraşmamışlardır...
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 27 Ağustos 2022 #7 ElonMusk dedi: Hocam alan olmadan lise okumanız mümkün mü sizce? Ödev platformu olduğu için uğraşmamışlardır... Genişletmek için tıkla... Hayır, YKS giriş belgesinde de alan yok olarak yazıyor.
ElonMusk dedi: Hocam alan olmadan lise okumanız mümkün mü sizce? Ödev platformu olduğu için uğraşmamışlardır... Genişletmek için tıkla... Hayır, YKS giriş belgesinde de alan yok olarak yazıyor.
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 27 Ağustos 2022 #8 MertGüvercinlik dedi: Şu şeyleri adam gibi yapsınlar bir kere , dişimi kıracam valla.. Bu şekildedir.. Genişletmek için tıkla... Çünkü sınıflar daha ayarlanmadi. Seminer haftası ayarlanacak ve o sınıf büyük ihtimalle dağılacak.
MertGüvercinlik dedi: Şu şeyleri adam gibi yapsınlar bir kere , dişimi kıracam valla.. Bu şekildedir.. Genişletmek için tıkla... Çünkü sınıflar daha ayarlanmadi. Seminer haftası ayarlanacak ve o sınıf büyük ihtimalle dağılacak.
MertGüvercinlik Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #9 Benim okula gitmeme gerek var mı peki? Herhangi bir sorun çıkar mı? MertGüvercinlik dedi: Benim okula gitmeme gerek var mı peki? Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... @Toprakvv Son düzenleme: 28 Ağustos 2022
Benim okula gitmeme gerek var mı peki? Herhangi bir sorun çıkar mı? MertGüvercinlik dedi: Benim okula gitmeme gerek var mı peki? Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... @Toprakvv
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 28 Ağustos 2022 #10 MertGüvercinlik dedi: Benim okula gitmeme gerek var mı peki? Herhangi bir sorun çıkar mı? @Toprakvv Genişletmek için tıkla... Hayir cikmaz hocam neden çıksın? Alansiz okul okuyamazsiniz zaten. Halleder ilgili müdür muavini.
MertGüvercinlik dedi: Benim okula gitmeme gerek var mı peki? Herhangi bir sorun çıkar mı? @Toprakvv Genişletmek için tıkla... Hayir cikmaz hocam neden çıksın? Alansiz okul okuyamazsiniz zaten. Halleder ilgili müdür muavini.