MertGüvercinlik Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #11 Toprakvv dedi: Hayir cikmaz hocam neden çıksın? Alansiz okul okuyamazsiniz zaten. Halleder ilgili müdür muavini. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim hocam , biraz böyle şeylerde endişeli oluyorum, boşta falan kalırım diye
Toprakvv dedi: Hayir cikmaz hocam neden çıksın? Alansiz okul okuyamazsiniz zaten. Halleder ilgili müdür muavini. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim hocam , biraz böyle şeylerde endişeli oluyorum, boşta falan kalırım diye
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 4 Eylül 2022 #12 MertGüvercinlik dedi: Tamamdır teşekkür ederim hocam , biraz böyle şeylerde endişeli oluyorum, boşta falan kalırım diye Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum var. Sınıfınız sonradan değişti mi hocam?
MertGüvercinlik dedi: Tamamdır teşekkür ederim hocam , biraz böyle şeylerde endişeli oluyorum, boşta falan kalırım diye Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum var. Sınıfınız sonradan değişti mi hocam?
MertGüvercinlik Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #13 436077 dedi: Bende de aynı durum var. Sınıfınız sonradan değişti mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam sınıfım F idi , G oldu , Hala Alan yok yazıyor ama okula gittim bölümüm TM(EA Yani) yazıyormuş.
436077 dedi: Bende de aynı durum var. Sınıfınız sonradan değişti mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam sınıfım F idi , G oldu , Hala Alan yok yazıyor ama okula gittim bölümüm TM(EA Yani) yazıyormuş.