EBA ve Zoom canlı derste bilgisayar kasıyor

habipcan

Hectopat
Daha fazla  
Normalde telefondan canlı derslerime giriyordum EBA ve Zoom'dan bir de bilgisayardan girmek istedim. İndirip canlı derse girdiğimde öğretmenimin sadece kamerası açıktı ve hiçbir sıkıntı yoktu. Daha sonra ekran paylaşımı açınca birden bilgisayar kasmaya başladı. Sıkıntının öğretmenden kaynaklandıgını düşündüm fakat herkes sıkıntısız bir şekilde katılabiliyordu. Sildim yükledim yine olmadı PC'ye format attım yine aynıydı sizce neden kaynaklanıyor olabilir?

Normalde telefondan canlı derslerime giriyordum EBA ve Zoom'dan bir de bilgisayardan girmek istedim. İndirip canlı derse girdiğimde öğretmenimin sadece kamerası açıktı ve hiçbir sıkıntı yoktu. Daha sonra ekran paylaşımı açınca birden bilgisayar kasmaya başladı. Sıkıntının öğretmenden kaynaklandıgını düşündüm fakat herkes sıkıntısız bir şekilde katılabiliyordu. Sildim yükledim yine olmadı PC'ye format attım yine aynıydı sizce neden kaynaklanıyor olabilir?

Bende de kasıyor. 2 GB RAM, Pentium B960 ve 5400 RPM HDD ile.

Hocam derste iken ayarlardan istatistiklere girip işlemci ve RAM'den yüzde kaç kullanıyor bakar mısın.

4gb ram
amd phenom(tm)9350 quad-core processor 2.00 ghz x4
onboard ekran kartı var harici yandı geforce 630 a
cs1.6 jail fln rahat oynatırken pc nasıl oluyorda canlı derste kasıyor anlamış değilim
birde sadece öğretmen ekran paylaşımını açtığında oluyor bu kapalıyken sıkıntı yok
birde sadece ekran paylaşımı açtığında oluyor bu
Hocam derste iken ayarlardan istatistiklere girip işlemci ve RAM'den yüzde kaç kullanıyor bakar mısın.
140 150 mb fln kullanıyor

Son düzenleme:
4gb ram
amd phenom(tm)9350 quad-core processor 2.00 ghz x4
onboard ekran kartı var harici yandı geforce 630 a
cs1.6 jail fln rahat oynatırken pc nasıl oluyorda canlı derste kasıyor anlamış değilim
birde sadece öğretmen ekran paylaşımını açtığında oluyor bu kapalıyken sıkıntı yok
birde sadece ekran paylaşımı açtığında oluyor bu
1- Sistem özelliklerin çok düşük.
2- CS 1.6 dediğin program zaten 90'ların oyunu. Neredeyse rahat oynatmayan bilgisayar bulamazsın.
3- Ekran paylaşımı yaparken kasma oluyorsa, bu internet ile alakalıdır. Senin bilgisayarın değil, görüntü donuyor/kasıyordur. Ülkemiz ve tüm Dünya Zoom'a geçince sunucular kasmaya başladı.

1- sistem özelliklerin çok düşük.
2- CS 1.6 dediğin program zaten 90'ların oyunu. Neredeyse rahat oynatmayan bilgisayar bulamazsın.
3- ekran paylaşımı yaparken kasma oluyorsa, bu internet ile alakalıdır. Senin bilgisayarın değil, görüntü donuyor/kasıyordur. ülkemiz ve tüm dünya Zoom'a geçince sunucular kasmaya başladı.

Benim bilgisayarda da olmaya başladı ve sistem özelliklerim de kötü değil 1 ay önce yokken şimdi olmaya başladı garip ayrıca GeForce exprince da oyun olarak algılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı