noncriptis Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ağustos 2023 #1 Liseye yeni geçtim, sınıfım ve numaram da belli oldu ama EBA'da hala eski sınıfım görünüyor. Normal mi?
Liseye yeni geçtim, sınıfım ve numaram da belli oldu ama EBA'da hala eski sınıfım görünüyor. Normal mi?
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 noncriptis dedi: Liseye yeni geçtim, sınıfım ve numaram da belli oldu ama EBA'da hala eski sınıfım görünüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... EBA'ya geç giriliyor. Şimdi bakmak istiyorsanız E-Devletten bakmanız gerekiyor.
noncriptis dedi: Liseye yeni geçtim, sınıfım ve numaram da belli oldu ama EBA'da hala eski sınıfım görünüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... EBA'ya geç giriliyor. Şimdi bakmak istiyorsanız E-Devletten bakmanız gerekiyor.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 18 Ağustos 2023 #3 Dostum eba çok geç yükleniyor merak etme. Taktiği vardı e devlet nakil işlemleri yazınca bir şekilde gözüküyordu ama tam hatırlamıyorum.
Dostum eba çok geç yükleniyor merak etme. Taktiği vardı e devlet nakil işlemleri yazınca bir şekilde gözüküyordu ama tam hatırlamıyorum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.187 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 noncriptis dedi: Liseye yeni geçtim, sınıfım ve numaram da belli oldu ama EBA'da hala eski sınıfım görünüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Geç giriliyor oraya, kendinizin e-Devleti veya velinizin e-Devleti üzerinden görüntüleyebilirsiniz.
noncriptis dedi: Liseye yeni geçtim, sınıfım ve numaram da belli oldu ama EBA'da hala eski sınıfım görünüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Geç giriliyor oraya, kendinizin e-Devleti veya velinizin e-Devleti üzerinden görüntüleyebilirsiniz.
ozan12ef45 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #5 Eba geç yükletiyor Liseye başladığın vakit güncelleme yapılır.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 18 Ağustos 2023 #6 noncriptis dedi: Liseye yeni geçtim, sınıfım ve numaram da belli oldu ama EBA'da hala eski sınıfım görünüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu okulun kaydı 1 Eylül civarında oluyor. Kayıt yaptırdınız mı? Kardeşiminde numara ve sınıfı belli ama daha kaydı yaptırmadık.
noncriptis dedi: Liseye yeni geçtim, sınıfım ve numaram da belli oldu ama EBA'da hala eski sınıfım görünüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu okulun kaydı 1 Eylül civarında oluyor. Kayıt yaptırdınız mı? Kardeşiminde numara ve sınıfı belli ama daha kaydı yaptırmadık.
noncriptis Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ağustos 2023 #7 Avenger dedi: Çoğu okulun kaydı 1 Eylül civarında oluyor. Kayıt yaptırdınız mı? Kardeşiminde numara ve sınıfı belli ama daha kaydı yaptırmadık. Genişletmek için tıkla... Tüm okullar kayıt için çağırmıyor diye biliyorum biz gidip bir form doldurmuştuk sadece
Avenger dedi: Çoğu okulun kaydı 1 Eylül civarında oluyor. Kayıt yaptırdınız mı? Kardeşiminde numara ve sınıfı belli ama daha kaydı yaptırmadık. Genişletmek için tıkla... Tüm okullar kayıt için çağırmıyor diye biliyorum biz gidip bir form doldurmuştuk sadece