Çözüldü EBA'da sınıf yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aresxe13

Picopat
Daha fazla  
Bu yıl liseye geçtim. EBA'ya girince sınıfımı falan görebiliyorum grup seçme kısmından ama gruplar yerine girip sınıf üyelerine bakmak isteyince hiçbir şekilde açılmıyor. Sınıfım kısmındayım ama sadece yükleme ekranında saatlerce bekletiyor. Ve asla açılmıyor. Birkaç arkadaşıma da sordum, onlarda da böyleymiş. Bunun sebebi ne olabilir?

Çözüm
Sağ üstten bilgilerini güncelle, sürekli gir çık yapınca bir zaman sonra açılıyor.

Hocam vallahi o zamandan beri 15-20 kere tekrar denedim zar zor açıldı sonunda. Sanırsam sınıf atamalarını daha bitirmemişler, normalde sınıf başına 30 kişi olması gerek ama sınıfta daha 5 kişi gözüküyor.

Sağ üstten bilgilerini güncelle, sürekli gir çık yapınca bir zaman sonra açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam vallahi o zamandan beri 15-20 kere tekrar denedim zar zor açıldı sonunda. Sanırsam sınıf atamalarını daha bitirmemişler, normalde sınıf başına 30 kişi olması gerek ama sınıfta daha 5 kişi gözüküyor.

Çözüm
Hocam grubunuza bir ileti atıp sonrasında da sınıfınızın üstüne tıklarsanız, oradan her şeyi görebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 751
Grup gözükse bile bütün liste gözükmüyor. Sadece 5-10 kişi falan gözüküyor. Son günlerde anca belli olur tam liste.

Evet o da var, sanırsam listeler belli ama herkes bilgilerini güncellemediği için olabilir veya dediğiniz gibi liste de belli değildir ben de emin değilim tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…