nox1ez Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar EBA güncellenmiş fakat sınıfta tekim kimse güncellememiş. EBA otomatik güncelleme yapar diye düşünüyorum bu ne zaman olur? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024
Arkadaşlar EBA güncellenmiş fakat sınıfta tekim kimse güncellememiş. EBA otomatik güncelleme yapar diye düşünüyorum bu ne zaman olur?
Agondien Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 nox1ez dedi: Arkadaşlar EBA güncellenmiş fakat sınıfta tekim kimse güncellememiş. EBA otomatik güncelleme yapar diye düşünüyorum bu ne zaman olur? Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi şu an 4 kişi oldu suanlik sadece EBA'ya girenler gözüküyor 1 2 güne düzelir tahminimce.
nox1ez dedi: Arkadaşlar EBA güncellenmiş fakat sınıfta tekim kimse güncellememiş. EBA otomatik güncelleme yapar diye düşünüyorum bu ne zaman olur? Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi şu an 4 kişi oldu suanlik sadece EBA'ya girenler gözüküyor 1 2 güne düzelir tahminimce.
Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 28 Ağustos 2024 #3 EBA'da bilgi güncelleme işlemleri ne zaman açılıyor? Meraktan çatlayacaz artık. www.technopat.net Burada tüm detaylar var hocam.
EBA'da bilgi güncelleme işlemleri ne zaman açılıyor? Meraktan çatlayacaz artık. www.technopat.net Burada tüm detaylar var hocam.