alpertuna Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 48 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 EBA'da okulun üye sayısına baktım 453 görünüyor. Bu üye listesine mezun olanlarda dahil mi yoksa güncel okulda okuyan öğrenci sayısı mı? Dosya Ekleri Screenshot_20250828_165850_Chrome.jpg 81,2 KB · Görüntüleme: 59
EBA'da okulun üye sayısına baktım 453 görünüyor. Bu üye listesine mezun olanlarda dahil mi yoksa güncel okulda okuyan öğrenci sayısı mı?
Çözüm xyxyba 28 Ağustos 2025 alpertuna dedi: EBA'da okulun üye sayısına baktım 453 görünüyor. Bu üye listesine mezun olanlarda dahil mi yoksa güncel okulda okuyan öğrenci sayısı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgileri güncelleyin tıklayın güncellenebilir. Güncellenmezse daha şubeler yeni açıklandı öğrenciler yeni yeni o okulun öğrencisi olarak EBA'ya giriliyor ileride değişebilir.
alpertuna dedi: EBA'da okulun üye sayısına baktım 453 görünüyor. Bu üye listesine mezun olanlarda dahil mi yoksa güncel okulda okuyan öğrenci sayısı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgileri güncelleyin tıklayın güncellenebilir. Güncellenmezse daha şubeler yeni açıklandı öğrenciler yeni yeni o okulun öğrencisi olarak EBA'ya giriliyor ileride değişebilir.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 801 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #2 alpertuna dedi: EBA'da okulun üye sayısına baktım 453 görünüyor. Bu üye listesine mezun olanlarda dahil mi yoksa güncel okulda okuyan öğrenci sayısı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgileri güncelleyin tıklayın güncellenebilir. Güncellenmezse daha şubeler yeni açıklandı öğrenciler yeni yeni o okulun öğrencisi olarak EBA'ya giriliyor ileride değişebilir. Artı 0 Eksi Çözüm
alpertuna dedi: EBA'da okulun üye sayısına baktım 453 görünüyor. Bu üye listesine mezun olanlarda dahil mi yoksa güncel okulda okuyan öğrenci sayısı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgileri güncelleyin tıklayın güncellenebilir. Güncellenmezse daha şubeler yeni açıklandı öğrenciler yeni yeni o okulun öğrencisi olarak EBA'ya giriliyor ileride değişebilir.
KS KS alpertuna Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 48 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #3 xyxyba dedi: Hocam bilgileri güncelleyin tıklayın güncellenebilir. Güncellenmezse daha şubeler yeni açıklandı öğrenciler yeni yeni o okulun öğrencisi olarak EBA'ya giriliyor ileride değişebilir. Genişletmek için tıkla... Artar mı azalir mi hocam. Artı 0 Eksi
xyxyba dedi: Hocam bilgileri güncelleyin tıklayın güncellenebilir. Güncellenmezse daha şubeler yeni açıklandı öğrenciler yeni yeni o okulun öğrencisi olarak EBA'ya giriliyor ileride değişebilir. Genişletmek için tıkla... Artar mı azalir mi hocam.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 801 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #4 alpertuna dedi: Artar mı azalir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Mezun olanlar gruptan çıkarılacak okula yeni başlayanlar eklenecek artıp artmayacağını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
alpertuna dedi: Artar mı azalir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Mezun olanlar gruptan çıkarılacak okula yeni başlayanlar eklenecek artıp artmayacağını bilmiyorum.
KS KS alpertuna Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 48 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #5 xyxyba dedi: Mezun olanlar gruptan çıkarılacak okula yeni başlayanlar eklenecek artıp artmayacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçen sene mezun olanlar mı çıkarılacak hocam 12.yi bitirenler. Artı 0 Eksi
xyxyba dedi: Mezun olanlar gruptan çıkarılacak okula yeni başlayanlar eklenecek artıp artmayacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçen sene mezun olanlar mı çıkarılacak hocam 12.yi bitirenler.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 801 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #6 alpertuna dedi: Geçen sene mezun olanlar mı çıkarılacak hocam 12.yi bitirenler. Genişletmek için tıkla... Evet geçen sene kastımız 4 ay önce mezun olanlar çıkarılacak. Artı 0 Eksi
alpertuna dedi: Geçen sene mezun olanlar mı çıkarılacak hocam 12.yi bitirenler. Genişletmek için tıkla... Evet geçen sene kastımız 4 ay önce mezun olanlar çıkarılacak.
KS KS alpertuna Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 48 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #7 xyxyba dedi: Evet geçen sene kastımız 4 ay önce mezun olanlar çıkarılacak. Genişletmek için tıkla... 438e düşmüş hocam. Artı 0 Eksi
xyxyba dedi: Evet geçen sene kastımız 4 ay önce mezun olanlar çıkarılacak. Genişletmek için tıkla... 438e düşmüş hocam.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 801 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #8 alpertuna dedi: 438e düşmüş hocam. Genişletmek için tıkla... Mezun olanları çıkartıyor olabilirler güncel okuyanları alacaklardır. EBA bazen böyle şeyleri yanlış gösteriyor EBA da okul numarası sınıfı gözükmeyen bile olmuş. Bunu en iyi okul yönetiminden öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
alpertuna dedi: 438e düşmüş hocam. Genişletmek için tıkla... Mezun olanları çıkartıyor olabilirler güncel okuyanları alacaklardır. EBA bazen böyle şeyleri yanlış gösteriyor EBA da okul numarası sınıfı gözükmeyen bile olmuş. Bunu en iyi okul yönetiminden öğrenebilirsiniz.