Çözüldü EBA'da yazan üye sayısı doğru mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alpertuna

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
EBA'da okulun üye sayısına baktım 453 görünüyor. Bu üye listesine mezun olanlarda dahil mi yoksa güncel okulda okuyan öğrenci sayısı mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250828_165850_Chrome.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
EBA'da okulun üye sayısına baktım 453 görünüyor. Bu üye listesine mezun olanlarda dahil mi yoksa güncel okulda okuyan öğrenci sayısı mı?

Hocam bilgileri güncelleyin tıklayın güncellenebilir.

Güncellenmezse daha şubeler yeni açıklandı öğrenciler yeni yeni o okulun öğrencisi olarak EBA'ya giriliyor ileride değişebilir.

Güncellenmezse daha şubeler yeni açıklandı öğrenciler yeni yeni o okulun öğrencisi olarak EBA'ya giriliyor ileride değişebilir.

Çözüm

Artar mı azalir mi hocam.

438e düşmüş hocam.

Mezun olanları çıkartıyor olabilirler güncel okuyanları alacaklardır.

EBA bazen böyle şeyleri yanlış gösteriyor EBA da okul numarası sınıfı gözükmeyen bile olmuş.

Bunu en iyi okul yönetiminden öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…