EBA'dan e-kurs başvurusu yapmak

gdeniz123

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Müdür yardımcıları Eba'dan yapacaksınız dediler. Nasıl yapacağınızı da söyleyeceğiz dediler ama şifreleri herkese dağıtmışlar bize de bir şey demediler. Yarın sanırım son günüymüş. Ben girdim siteye ama bir türlü yapamadım. Kurs hocalarını ve dersleri nasıl seçeceğiz yahu?

Bu ( http://www.eba.gov.tr/ogrencisifre) siteye giriş yapıp TC numaran ile şifreni alabilirsin. Daha sonra ise bu Eğitim Bilişim Ağı | Giriş siteye girerek kullanıcı adı yerine TC numaran ve şifre yerine aldığın şifreyi yazarak giriş yapıp, öğrenci işleri bölümünden kayıt olabilirsin.

@gereonur14 /ogrencisifre kısmına girince kimliğinizi doğrulamanız gerekiyor diyor. Kimliği doğrulamaya basınca da giriş ekranı geliyor. Ben buraya giriş yapamıyorum ki. Ayrıca bir tane rehber videosu var. Orada adam 9 haneli şifre giriyor ama bize 6 haneli şifre verdiler. Ben şimdi anlamadım. Bize verilen şifre ne işe yarıyor. Niçin yeniden şifre alıyoruz. İşi niye EBA'dan yapıyoruz onu da anlamadım. Bir sürü giriş, şifre istiyor karmakarışık. Saat 7'den beridir uğraşıyorum

Ayrıca burada öğretmenseniz şifreyi alabilirsiniz diyor. Öğrenciyseniz öğretmeninizden temin ediniz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…