CemreDemir Hectopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 48 14 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben 300 - 400 TL'lik bir ürün alacağım ama sorunlu çıkarsa geri iade edip paramı alma şansım var mı? Satıcı 200,000'in üzerinde satış yapmış %99 güvenilir oyu var. Teşekkürler şimdiden. Son düzenleme: 14 Temmuz 2016
Merhaba arkadaşlar. Ben 300 - 400 TL'lik bir ürün alacağım ama sorunlu çıkarsa geri iade edip paramı alma şansım var mı? Satıcı 200,000'in üzerinde satış yapmış %99 güvenilir oyu var. Teşekkürler şimdiden.
Mehmet Akif Ersoy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 742 Yer Eskişehir Odunpazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2016 #2 Soru eksik sadece Ebay'a bakma olaya. Ebay yardımcı olur. Ama satıcı dolandırıcı çıkabilir. Bu arada Ebay'daki çoğu satıcı sadece Paypal kullanıyor.
Soru eksik sadece Ebay'a bakma olaya. Ebay yardımcı olur. Ama satıcı dolandırıcı çıkabilir. Bu arada Ebay'daki çoğu satıcı sadece Paypal kullanıyor.
CemreDemir Hectopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 48 14 Temmuz 2016 #3 Mehmet Akif Ersoy dedi: Soru eksik sadece Ebay'a bakma olaya. Ebay yardımcı olur. Ama satıcı dolandırıcı çıkabilir. Bu arada Ebay'daki çoğu satıcı sadece Paypal kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ziraat bankkart hesabımdan alışveriş yaptım çok kez onada izin veriyorlar.
Mehmet Akif Ersoy dedi: Soru eksik sadece Ebay'a bakma olaya. Ebay yardımcı olur. Ama satıcı dolandırıcı çıkabilir. Bu arada Ebay'daki çoğu satıcı sadece Paypal kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ziraat bankkart hesabımdan alışveriş yaptım çok kez onada izin veriyorlar.