salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 29 Ocak 2021 #1 eBay sitesinden PayPal ile nasıl alışveriş yapabilirim? Ve ininal kartı paypala ekleyebiliyor muyum?
M mahmutadam Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 134 Çözümler 2 29 Ocak 2021 #2 salih213 dedi: eBay sitesinden PayPal ile nasıl alışveriş yapabilirim? Ve ininal kartı paypala ekleyebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den yapacak iseniz Türkiye de PayPal kapandı.
salih213 dedi: eBay sitesinden PayPal ile nasıl alışveriş yapabilirim? Ve ininal kartı paypala ekleyebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den yapacak iseniz Türkiye de PayPal kapandı.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.305 Makaleler 7 Çözümler 31 29 Ocak 2021 #3 VPN ile PayPal hesabı oluşturup satın alabilirsiniz. Ben o yöntemle alıyordum. Halen alabiliyorum lakin halen hesap açılıyor mu VPN ile emin değilim.
VPN ile PayPal hesabı oluşturup satın alabilirsiniz. Ben o yöntemle alıyordum. Halen alabiliyorum lakin halen hesap açılıyor mu VPN ile emin değilim.
künyeci Megapat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 Xoloth dedi: VPN ile PayPal hesabı oluşturup satın alabilirsiniz. Ben o yöntemle alıyordum. Halen alabiliyorum lakin halen hesap açılıyor mu VPN ile emin değilim. Genişletmek için tıkla... merhaba hocam dediğiniz gibi VPN ile hesap açmaya çalıştığımda telefon numarası istiyor ama listede Türkiye yok
Xoloth dedi: VPN ile PayPal hesabı oluşturup satın alabilirsiniz. Ben o yöntemle alıyordum. Halen alabiliyorum lakin halen hesap açılıyor mu VPN ile emin değilim. Genişletmek için tıkla... merhaba hocam dediğiniz gibi VPN ile hesap açmaya çalıştığımda telefon numarası istiyor ama listede Türkiye yok