gururefeozcelikkk Picopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 45 19 Eylül 2020 #1 Bu sabah canlı dersim vardı ancak tabletimde EBA'ya girerken bu hata geldiği için giremedim. The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Bu sabah canlı dersim vardı ancak tabletimde EBA'ya girerken bu hata geldiği için giremedim. The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
L leventt34 Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #2 gururefeozcelikkk dedi: Bu sabah canlı dersim vardı ancak tabletimde EBA'ya girerken bu hata geldiği için giremedim. The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de oldu çözebildiysen paylaşır mısın rica etsem?
gururefeozcelikkk dedi: Bu sabah canlı dersim vardı ancak tabletimde EBA'ya girerken bu hata geldiği için giremedim. The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de oldu çözebildiysen paylaşır mısın rica etsem?
Morali Bozuk Centipat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 50 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Eylül 2020 #3 Tablet desteklemiyor olabilir. Hata veriyor bazen. Telefondan girmenizi öneririm.
kagandenizli Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #4 Bana bilgisayarda oldu. Google'a EBA yazdım.
M mehmetdoganerr Picopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 44 Çözümler 1 3 Kasım 2020 #5 Konu eski olabilir ama arayan arkadaşlara belki faydası olur. Şu sayfada anlatılanl yöntem ile çözdüm. konu linki için tıklayın.
Konu eski olabilir ama arayan arkadaşlara belki faydası olur. Şu sayfada anlatılanl yöntem ile çözdüm. konu linki için tıklayın.
S sucuh Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #6 İnternetinizi kapatıp açın düzeliyor.
eminmalik Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #7 sucuh dedi: İnternetinizi kapatıp açın düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Denemeyin.
J jackal1742 Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #8 Bunun çözümü nedir arkadaşlar?