EBay'dan 2. el Galaxy A51 alınır mı?

Dwnity

Hectopat
Hocam böyle şeylerden fazla anlamıyorum EBay'ı daha yeni keşfettim. 120 dolara güzel bir telefon vardı iyi durumda yazıyor normalde pahalı bir telefon diye biliyorum fakat yurt dışından gelince 4000 liraya falan mal oluyor böyle şeylerden anlayan varsa bunu alırsam sıkıntı çıkar mı ya da daha iyisi filan var mıdır güzel gibi duruyor.

Telefonun linki.

Aynı telefonu ikinci el olarak sahibinden gibi sitelerde de 4-5 bin civarına bulabiliyorsunuz. Yurt dışından getirince kayıt ettirmeniz de lazım.

Satıcı güvenilir. eBay de zaten üründe sıkıntı varsa sizi koruyor fakat çok büyük bir sıkıntı var. O da gümrük ücreti. Özellikle teknolojik cihazlarda şişirdikçe şişiriyorlar ücreti. 4k ödenen ürün vergileriyle beraber size 20'ye de mâl olabilir. Böyle bir sıkıntı var. Onun için hani figürdür, hobi malzemeleri vs aklınıza gelebilecek şeylerde çok büyük bir vergi almıyorlar ama teknolojik ürünler sıkıntı çıkartır. Teknolojik bir ürün alacak iseniz eğer yurt dışına çıkıp da almayacaksanız buradan almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…