EBay'dan Bloody A60 mouse gelir mi?

nasiptevarsa

Hectopat
Merhaba. EBay'dan Bloody A60 alacağim. Fiyatı 32 dolar. Gümrüğe takılır mı ya da gümrü vergisi ne kadar olur? Ya da Bloody A60 satan önerebileceğiniz başka site var mı?

Türk lirası cinsinden Türkiye'ye giriş fiyatına %20 ekleyin. (AB ülkesinden geliyorsa %18) Bir de sabit tutarda ufak bir vergi daha var. O da yanlış hatırlamıyorsam 8 lira civarı tutuyor. Onu da ekleyince ödeyeceğiniz fiyatı bulursunuz. Bazı ürünlerde %20 ÖTV de ekleniyor ama bildiğim kadarıyla sizin alacağınız üründe bu vergi türü yok.

Dostum A60 eski bir mouse diye biliyorum onun yerine bu fiyatlara daha iyi olan Bloody'nin W60, W70, W90 gibi modellere bakmanı tavsiye ederim ince hesapta bulunuyor.

Dostum A60 eski bir mouse diye biliyorum onun yerine bu fiyatlara daha iyi olan Bloody'nin W60, W70, W90 gibi modellere bakmanı tavsiye ederim ince hesapta bulunuyor.

Drag Click için alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı