Berat Eren Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 215 14 Mart 2021 #11 yusuf soylu dedi: PayPal var mı sizde? Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #12 Berat Eren dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... O zaman ödeme yapamazsın.
Berat Eren Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 215 14 Mart 2021 #13 yusuf soylu dedi: O zaman ödeme yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ürünlerde ödeme kısmında Visa ve MasterCard görünüyor sadece Paypal üzerinden mi ödeme yapılıyor ?
yusuf soylu dedi: O zaman ödeme yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ürünlerde ödeme kısmında Visa ve MasterCard görünüyor sadece Paypal üzerinden mi ödeme yapılıyor ?
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #14 Berat Eren dedi: Ürünlerde ödeme kısmında Visa ve Mastercard görünüyor sadece PayPal üzerinden mi ödeme yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Evet donuk şekilde onlar.
Berat Eren dedi: Ürünlerde ödeme kısmında Visa ve Mastercard görünüyor sadece PayPal üzerinden mi ödeme yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Evet donuk şekilde onlar.
Berat Eren Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 215 14 Mart 2021 #15 yusuf soylu dedi: Evet donuk şekilde onlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki uygun fiyatlı ekran kartı bulabileceğim bir site var mı? Türkiye'de ki fiyatlar çok uçuk.
yusuf soylu dedi: Evet donuk şekilde onlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki uygun fiyatlı ekran kartı bulabileceğim bir site var mı? Türkiye'de ki fiyatlar çok uçuk.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #16 Berat Eren dedi: Teşekkürler, peki uygun fiyatlı ekran kartı bulabileceğim bir site var mı? Türkiye'de ki fiyatlar çok uçuk. Genişletmek için tıkla... Her yerde aynı fiyat 2.el yakınınıza bakın.
Berat Eren dedi: Teşekkürler, peki uygun fiyatlı ekran kartı bulabileceğim bir site var mı? Türkiye'de ki fiyatlar çok uçuk. Genişletmek için tıkla... Her yerde aynı fiyat 2.el yakınınıza bakın.
3 318401 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 236 Çözümler 2 15 Mart 2021 #17 Kartlar bende açılmıyor. Sistemimde mi sıkıntı var, linkler de mı? Bir de ne kadar fiyata hangi kartı buldunuz?
Kartlar bende açılmıyor. Sistemimde mi sıkıntı var, linkler de mı? Bir de ne kadar fiyata hangi kartı buldunuz?