Ebay'dan GTX 1070 alınır mı?

Yasin Küçük

Hectopat
Çin'den RX 580 8GB almaya karar vermiştim. Ama Ebay'a baktıktan sonra aklım karıştı. Açık arttırma usulü satılan kartlar cidden ucuz. Sizce güvenilir mi? Bu da almayı düşündüğüm ekran kartı.

usps priority mail ile gönderilenlerde alınmıyor diye duydum.
Bu kartı son saatlerde teklif verip almayı düşünüyorum. Yaklaşık 160 170 dolar civarında bitip kargoyla birlikte 200 dolara albilirim. Sizce 200 dolar civarı GTX 1070'ten daha iyi bir ekran kartı alınabilir mi?

Son düzenleme:
Vergi koşulsuz alınıyor. 1 dolarlık bir ürün alsanız dahi, en az 8.90₺+ ürün vergisi şeklinde ödeme yaparsınız. Ayrıca, bizzat tarafıma USPS ile gelen kargoya vergi ödemiştim.
usps priority mail ile gönderilenlerde alınmıyor diye duydum.
Bu kartı son saatlerde teklif verip almayı düşünüyorum. Yaklaşık 160 170 dolar civarında bitip kargoyla birlikte 200 dolara albilirim. Sizce 200 dolar civarı GTX 1070'ten daha iyi bir ekran kartı alınabilir mi?
Diğer ilanda 1 tane fotoğraf var, bu ilanda daha fazla fotoğraf var, ancak ürünün vidasının üstünde garanti uyarısı yok. Tamir görmüş, ya da termal macun değişmiş belli ki.

Usps priority mail ile gönderilenlerde alınmıyor diye duydum.

Daha iyisi alınmaz ama 200 dolar 1400 TL yapıyor. Burada da o fiyata alabilirsin diye düşünüyorum. En azından 1600 TL civarında alınır.
160 dolara biterse gümrük vergisi ve kargo ile 230-240 doları bulur toplam masraf.

Anakartı B450 TUF Gaming Plus İşlemciyi de Ryzen 3 3100 alıp OC'li kullanmak istiyorum.

Hocam dikkat edin sanırım bu mining kartı. Görüntü alamayabilirsiniz.

Müşteri değerlendirmelerine güvenip alacağım 865 tane var ve hepside memnun kalmışlar.
Bütçem bunu almaya yetiyor. Son olarak PSU öneriniz nedir?
Bu psu yu amazon prime alıp ücretsizken sipariş etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı