salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 791 Çözümler 3 13 Haziran 2022 #1 eBay.com sitesinden USB dongle ve OTG kablosu gibi ürünler almak istiyorum. Acaba ek bir ücret öder miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022
eBay.com sitesinden USB dongle ve OTG kablosu gibi ürünler almak istiyorum. Acaba ek bir ücret öder miyim?
Thargkrom Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 salih213 dedi: eBay.com sitesinden USB dongle ve OTG kablosu gibi ürünler almak istiyorum. Acaba ek bir ücret öder miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanma imkanın varsa Amazon prime ile sipariş ver. Geçen hafta çarşamba günü akşam sipariş verdiğim type c otg Perşembe öğlene doğru elime geldi. Küçücük alet için mükemmel bir paket yapmışlar kendimi önemli hissettim çok güzel bir duyguydu Artı 0 Eksi
salih213 dedi: eBay.com sitesinden USB dongle ve OTG kablosu gibi ürünler almak istiyorum. Acaba ek bir ücret öder miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanma imkanın varsa Amazon prime ile sipariş ver. Geçen hafta çarşamba günü akşam sipariş verdiğim type c otg Perşembe öğlene doğru elime geldi. Küçücük alet için mükemmel bir paket yapmışlar kendimi önemli hissettim çok güzel bir duyguydu