Merhaba, eBay'den AirPods'umu satmak istiyorum. Brand New, fakst replika nasıl satabilirim? Satabilir miyim? Hesap ban mı yer? İllegal mi? Kafamda soru işareti çok var. Gümrük vergisi gibi veya replika diye belirtmem lazım mı? Bazı çakma satıcılar gördüm, kutu orijinal fakat kendisi orijinal değil diyenler var. Bunlar nasıl oluyor? Ben de öyle belirtebilir miyim?
eBay'in Sahte Ürün Politikası çok katı dostum. Apple logosu taşıyan ama Apple tarafından üretilmeyen bir ürünü satamazsın. Açıklamaya "Bu replikadır", "Birebir aynısıdır" veya "A Kalite" yazman hiçbir şeyi değiştirmez. Marka ihlali yaptığın için ilanın silinir.
EBay'in sahte ürün politikası çok katı dostum. Apple logosu taşıyan ama Apple tarafından üretilmeyen bir ürünü satamazsın. Açıklamaya "bu replikadır", "birebir aynısıdır" veya "a kalite" yazman hiçbir şeyi değiştirmez. Marka ihlali yaptığın için ilanın silinir.
O gördüğün Kutu orijinal içi boş/farklı diyenler dolandırıcı kategorisindedir ve hesap ömrü en fazla 1 haftadır. Onlar vur-kaç taktiği uygular, sen kişisel hesabınla bu riske giremezsin.