Magura Megapat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 262 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Laptopumun güç düğmesini kopardım. Türkiye'de satın alabileceğim bir yer var mı ? Ben aradım bulamadım. Sadece ebay'de buldum. Ebay'den alsam kaç güne gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2014
Merhaba arkadaşlar. Laptopumun güç düğmesini kopardım. Türkiye'de satın alabileceğim bir yer var mı ? Ben aradım bulamadım. Sadece ebay'de buldum. Ebay'den alsam kaç güne gelir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Temmuz 2014 #2 Genelde 1 haftada geliyor siparişler.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 3 Temmuz 2014 #3 Kendi servisine git biz o servisi o kadar çok kötüledik ki şimdi iyi görünmek için sana yardım ederler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video'nun olduğu herşeyle.
Kendi servisine git biz o servisi o kadar çok kötüledik ki şimdi iyi görünmek için sana yardım ederler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video'nun olduğu herşeyle.