Arkadaşlar herkese iyi günler. Ebay üzerinden Steelseries Rival Gaming Mouse satın almayı düşünüyorum. Ancak bu konuda çok acemi olduğum için farenin gümrüğe takılıp takılmayacağını bilemiyorum. Ebay'den satın alma sebebim farenin Türkiye fiyatından ucuza geliyor olması.
-Garanti durumu ne olur?
-Gümrüğe takılır mı?
-İade gerekirse nasıl gerçekleşir?
-Satın aldıktan sonra geri üstüne vergi ödemem gerekir mi? Çünkü o zaman herhalde aynı fiyata denk gelir.
-Kargo tahmini olarak ne kadar sürer?
Almayı planladığım ürünün linki: New SteelSeries Rival Optical SteelSeries Engine 3 Mouse Free Shipping | eBay
Free shipping yani kargo bedava yazıyor. Buna göre kargo parası ödemezsin ben de tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ve alt tarafta 14 gün içinde iade edebileceğin yazıyor aynı zamanda eğer iade edersen kargo parasını sen ödeyeceksin gönderirken.
Free shipping yani kargo bedava yazıyor. Buna göre kargo parası ödemezsin ben de tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ve alt tarafta 14 gün içinde iade edebileceğin yazıyor aynı zamanda eğer iade edersen kargo parasını sen ödeyeceksin gönderirken.
Ben daha önce çok şey aldım ebay'dan. Gümrüğü falan takılmaz 90 € fiyatı aşmadığın sürece. Teslimat olarak 15-30 gün arasında sana gelir. Ebayda adres kısmında Türkçe karakter kullanmamaya dikkat edin. Baika bir sorun çıkacağını sanmıyorum
Ben daha önce çok şey aldım ebay'dan. Gümrüğü falan takılmaz 90 € fiyatı aşmadığın sürece. Teslimat olarak 15-30 gün arasında sana gelir. Ebayda adres kısmında Türkçe karakter kullanmamaya dikkat edin. Baika bir sorun çıkacağını sanmıyorum
Yok hiç gerekmedi. Ön araştırmasını yaptım öyle aldım. Ödeme olarak paypal kabul ediliyor. Orjinal batarya aldım note 3 cihazım için, t-shirt aldım, kart okuyucu aldım, power bank aldım. Hepsi sorunsuz geldi yani. Sadece teslimat süresi uzun oluyor dediğim gibi.
Yok hiç gerekmedi. Ön araştırmasını yaptım öyle aldım. Ödeme olarak paypal kabul ediliyor. Orjinal batarya aldım note 3 cihazım için, t-shirt aldım, kart okuyucu aldım, power bank aldım. Hepsi sorunsuz geldi yani. Sadece teslimat süresi uzun oluyor dediğim gibi.
Alabilirsiniz. Bu kullanıcı daha önce 140 adet satmış. Güney Kore'den gönderim yapıyor ayrıca takip numarasıda veriyor. Dediğim gibi sadece adresinizde Türkçe karakter kullanmayın. ÖRN: MAHALLESİ yerine MAHALLESI. VİŞNE SOKAK yerine VISNE SOKAK, İZMİR yerine IZMIR, IĞDIR yerine IGDIR yazılması gerekir TÜRKİYE yerinede TURKEY yazın. ÖRNEK ADRES OLARAK "CAMLICA MAHALLESI VISNE SOKAK NO:85 ISTANBUL TURKEY" gibi.