Ebay’den Ses Sistemi Alınır Mı ?

Berhan Kanbur

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selamlar.

Logitech X-540 5.1 Surround Sound Speaker System With Subwoofer | eBay

Ebay’den bu ses sistemini almayı düşünüyorum. İlla linkteki değil, farklı bir ilandan da alabilirim.

Ürünün sıfır - ikinci el olduğuna dair bir şey yazmıyor fotoğraflara bakılırsa sıfır’a benziyor.

Deliver to Turkey bölümünde satıcıya sor yazıyor.

Bu ürünün $50 fiyatı var. Kutu büyüklüğü dolayısıyla gümrüğe takılır mı ?

Bu ses sistemini almaya karar verirsem nasıl bir yol izlemeliyim?

Galiba ürün sıfır condition bölümünde ‘’New’’ yazıyor, condition da zannediyorum durum demek.

Türkiye’den al diyecek olanlara şöyle söyleyeyim; ben özellikle bu ürünü istiyorum, ürün üretimden kalktığı için zaten bu ürünün sıfırı Türkiye’de yok, ikinci el olanları da çok yıpranmış.

Son düzenleme:
HMM bende LG ARX8 (INDOOR) var tavsiye ederim biz bunla nişan yaptık hiç bir sıkıntısı yok eğer bunun gibi birşey istersen tavsiye edebilirim. Not evde 15 den fazla açınca komşu geliyor sesi kısın diye :D
medium01.jpg

Ürün ve vergi 60$ yapar fakat kargosu da bir 60$ tutar bunun.
Free Shipping yazıyor yanlız ?
HMM bende LG ARX8 (INDOOR) var tavsiye ederim biz bunla nişan yaptık hiç bir sıkıntısı yok eğer bunun gibi birşey istersen tavsiye edebilirim. Not evde 15 den fazla açınca komşu geliyor sesi kısın diye :DEki Görüntüle 311757
Bunun fiyatını geçtim çok büyük bir cihaz.
Arkadaşlar o ses sistemini almaktan tamamen vazgeçtim.

Logitech G27 Steering Wheel / Pedals / Gear Lever/Shifter, Boxed, Working Used | eBay

Bu ürünü almak istiyorum 300₺’ye denk geliyor.

İkinci el ürünlerde gümrük vergisi kesiliyor mu ?

Son düzenleme:
Free Shipping yazıyor yanlız ?

Bunun fiyatını geçtim çok büyük bir cihaz.
Arkadaşlar o ses sistemini almaktan tamamen vazgeçtim.

Logitech G27 Steering Wheel / Pedals / Gear Lever/Shifter, Boxed, Working Used | eBay

Bu ürünü almak istiyorum 300₺’ye denk geliyor.

İkinci el ürünlerde gümrük vergisi kesiliyor mu ?
Yaklaşık 23,52 Euro'luk gümrük vergisi ödemeniz gerekecektir. (30 KG den azsa siparişiniz için 8,82 Euro'luk gümrük vergisi ödemeniz gerekecektir. )

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı