Ebeveyn denetimi kaldırma

İbrahim 42

Hectopat
Daha fazla  
Benim hesabımda ebeveyn denetimi var yeni telefona geçeceğim bu hesabı hesabı silmeden ebeveyn denetimini kaldırabilir miyim?

Benim hesabımda ebeveyn denetimi var yeni telefona geçeceğim bu hesabı hesabı silmeden ebeveyn denetimini kaldırabilir miyim?
Hocam bende yaşını küçük girdiğim için ebeveyn denetimi var.Hiç bir şekilde kaldıramıyor.Kaldirsan anında geri yükleniyor.Hatta bende bundan dolayı YouTube bile açılmıyor.

Hocam bende yaşını küçük girdiğim için ebeveyn denetimi var.Hiç bir şekilde kaldıramıyor.Kaldirsan anında geri yükleniyor.Hatta bende bundan dolayı YouTube bile açılmıyor.
Youtube açılmasının çözümü var, forumda aratın hocam.

Ebeveyn hesabına giriş yapıp kontrol edilen cihazlardan kaldırabilirsiniz Hocam. Boşu boşuna beğenmeme atmaya gerek yok.

Dediklerimin ebeveyn hesabından yapılması gerekiyor. Kontrol edilen cihazlar bölümünden kontrolü kaldır denilmesi lazım.

Hocam çok denedim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…