Çözüldü Ebeveyn denetimi nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ugamanyak

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar annem geçen sene kardeşimin tabletine ebevyn denetimi kurdu ve şu an silemiyoruz. Ne kanser bir uygulama bu? Hiçbir şey yapılmıyor. Nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olabilecek var mı?

Çözüm
Arkadaşlar buldum, Ebeveyn denetimi yüklü cihazından Ebeveyn denetimini açtım sağ üstdeki üç noktaya bastım ve denetimi durdura bastım sonra şifreyi girdim ama tabletteki hesapda kaldırılmış oldu.

Hesabı yöneten e postadan ayarı bulmanız lazım. Google aile grubunda yönetici kimse odur.

Hocam onu yaptığımda tüm hesapları kaldırın diye uyarı veriyordu ama buldum zaten çözümü yinede teşekkür ederim.
7 Telefonunuzu yeniden başlatmak ve Güvenli Moddan çıkmak için tekrar güç düğmesine basın ve ardından “Yeniden Başlat”a basın. 8 Telefonunuz artık Çocuk Modu modunda olmayacaktır.

Android tablet ebeveyn denetimlerini ayarlamak için Google Play Ayarları > Aile > Ebeveyn Denetimleri > Açık sayfasına gidin, ardından istediğiniz kısıtlamaları ayarlayın.Açık olanı kapat derseniz düzelir.

7 Telefonunuzu yeniden başlatmak ve Güvenli Moddan çıkmak için tekrar güç düğmesine basın ve ardından “Yeniden Başlat”a basın. 8 Telefonunuz artık Çocuk Modu modunda olmayacaktır.

Hocam yazının başı yok :)

Android tablet ebeveyn denetimlerini ayarlamak için Google Play Ayarları > Aile > Ebeveyn Denetimleri > Açık sayfasına gidin, ardından istediğiniz kısıtlamaları ayarlayın.Açık olanı kapat derseniz düzelir.

Bunu yaptım ana hâla silinmiyor bu sanırım sadece Google Play Store için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı