Ebeveyn denetimi nasıl kapatılır?

Google ise evebeyninizin hesabına giriş yapmasan ip kapatamazsınız. Kuzenimin tabletine APK Angry Birds kurmuştum o nedenle teyzemden kapatıyordum. Kendi cihazınızda silemezsiniz. Microsoft da tahminimce öyledir.

Bunu kapatmam lazım. Herhangi bir yolu var mı?

Google ise evebeyninizin hesabına giriş yapmasan IP kapatamazsınız. Kuzenimin tabletine APK Angry Birds kurmuştum o nedenle teyzemden kapatıyordum. Kendi cihazınızda silemezsiniz. Microsoft da tahminimce öyledir.

Arkadaşlar basitçe anlatayım dijital dengi ve ebeveyn denetimleri adında bir sekme var ayarlar kısmında Android'de bu kısımda ebeveyn denetimleri kapalı olsa bile ne kadar süre harcadığımız ve neye baktığımız gözüküyor bunu nasıl silebiliriz ya da kapatabiliriz izinleri kapatınca kapanıyor ama geri açtıktan sonra o gün neye baktığımız gözüküyor kapalı olduğu süre boyunca da baktığımız şeyler gözüküyor o yüzden silmek dışında bir çözüme ihtiyacımız var örnek veriyorum bir uygulamayı silince süre silinse bile save dosyaları gidiyor.

Android dijital denge ve ebeveyn denetimleri.

Hangisi microsoft mu google mu

Konuyu daha iyi bildiğim için özetledim bu ayarı ailem yaşım büyük olduğu için ebeveyn denetimlerini açamıyor ve buradan neye baktığıma ne kadar baktığımı karışıyorlar veya kontrol ediyorlar bu yüzden soruyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar basitçe anlatayım dijital dengi ve ebeveyn denetimleri adında bir sekme var ayarlar kısmında Android'de bu kısımda ebeveyn denetimleri kapalı olsa bile ne kadar süre harcadığımız ve neye baktığımız gözüküyor bunu nasıl silebiliriz ya da kapatabiliriz izinleri kapatınca kapanıyor ama geri açtıktan sonra o gün neye baktığımız gözüküyor kapalı olduğu süre boyunca da baktığımız şeyler gözüküyor o yüzden silmek dışında bir çözüme ihtiyacımız var örnek veriyorum bir uygulamayı silince süre silinse bile save dosyaları gidiyor.

Android dijital denge ve ebeveyn denetimleri.
Hocam hesabınız 18 yaş altı hesapsa çocuk hesabı olarak kaydediliyor Gmail'in yaşını büyütmeniz veya yeni hesap açmanız lazım.

Hocam hesabınız 18 yaş altı hesapsa çocuk hesabı olarak kaydediliyor Gmail'in yaşını büyütmeniz veya yeni hesap açmanız lazım.

Hocam öncelikle cevap için teşekkürler bu ayar genelde Xiaomi ve Lenovo cihazlarda geliyor herkes de oluyor yani eğer cihazınız Android ise sizde de olması gerekiyor herkesinkini kaydediyor ama böyle ebeveyn denetimleri gibi değil siz baktığınızda görebileceğiniz aslında faydalı olan bir şey ama maalesef benim ailem buna çok karıştığı için bunu kapatabilmeyi istiyorum. Gmail yaşım büyük 18'den.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı