Ebeveyn kontrolü parametre hatası veriyor

Defkhammet

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Kardeşim için ebeveyn kontrolü koymak istiyorum.
Normal şartlar altında oluyor yani şöyle (10:00 burası 1.kısım olsun)~(22:00burası da 2.kısım)
1.kısma saat 00:00'dan sonra 2.kısma ise 23:59'dan önce bir saat yazınca problem olmuyor. Ama benim yapmak istediğim 1.kısma 23:00, 2.kısma ise 7:30 yazmak. Böyle yaptığımda ise parametre hatası veriyor resim ektedir. Hepinize çok teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-03-02-21-34-35-37.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 67
Bir de tersini dene yani 07:30'dan 23:30 yapabilirsin.

Ayrıca sen tüm gün interneti yasaklayacaksan modem şifresini değiştir daha güzel

Bir de tersini dene yani 07:30'dan 23:30 yapabilirsin.

Ayrıca sen tüm gün interneti yasaklayacaksan modem şifresini değiştir daha güzel

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Dediğinizi denediğim zaman tüm gün gibi oluyor. Ama ben sadece 23:00 ile 7:30 arası yasaklamak istiyorum erken uyuması için.

Eğer kardeşinizin 1 adet cihazı varsa herhangi bir ebeveyn kontrolü uygulamasından (family Link'te dahil) internete erişimini kısıtlayabilirsiniz.

Ayrıca:Modem tüm haftayı seçtiğiniz içinde hata veriyor olabilir.

Teşekkür ederim uygulama deneyeceğim. Bu arada tek bir gün seçsemde beş gün seçsemde sonuç yine aynı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…