EBONIVON-DARKNESS RTX 3050 vs PLANET-ENTRY RX 6650 XT

Gorkemm.jk

Hectopat
Daha fazla  

Selam. Bu iki seçenek arasında sizce en mantıklı sistem hangisidir arkadaşlar?

AMD olan çok daha mantıklı fakat yazılım olarak NVIDIA daha stabil. Ben olsam kesinlikle planet olanı alırdim.

Selam. Bu iki seçenek arasında sizce en mantıklı sistem hangisidir arkadaşlar?

Hocam direkt planet alın RTX 3050 almaya değmez bir kart.

Evet bende öyle düşünüyorum ama fiyat olarak 3050'li sistem neden daha pahalı anlayamadım kasa ile alakalı sanırım.

Hocam indirim oranları değişebiliyor.

Evet bende öyle düşünüyorum ama fiyat olarak 3050'li sistem neden daha pahalı anlayamadım kasa ile alakalı sanırım.
Hocam Nvidia zaten genel olarak AMD'den daha pahalı bir marka, bir de bu sistemdeki 3050 MSI'ın ventus versiyonu, MSI'da genel olarak biraz pahalı olduğu için kartın fiyatı şuan böyle: MSI RTX 3050 Ventus 2X 8G OC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

6650 xt'nin fiyatı ise böyle: Asus RX 6650 XT Dual OC Edition DUAL-RX6650XT-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kartların arasındaki fiyat farkından dolayı o kasa daha pahalı. Kısacası Nvidia biraz geçirmeyi seviyor.

RAM'leri 160 TL fark ile Corsair yapabilirsiniz ayrıca G.Skill'de kötü değil fakat 160 TL fazla olsun Corsair olsun.
Hocam G Skill gayet iyi bir marka ekstra 160 TL vermeye gerek yok, az para değil sonuçta, gidin o parayla zurna dürüm yiyin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı