Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 744 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Selam. Bu iki seçenek arasında sizce en mantıklı sistem hangisidir arkadaşlar?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Selam. Bu iki seçenek arasında sizce en mantıklı sistem hangisidir arkadaşlar?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Kasım 2023 #2 Elbette planet hocam.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.740 Çözümler 49 Yer Bursa 9 Kasım 2023 #3 Gorkemm.jk dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Selam. Bu iki seçenek arasında sizce en mantıklı sistem hangisidir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... AMD olan çok daha mantıklı fakat yazılım olarak NVIDIA daha stabil. Ben olsam kesinlikle planet olanı alırdim.
Gorkemm.jk dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Selam. Bu iki seçenek arasında sizce en mantıklı sistem hangisidir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... AMD olan çok daha mantıklı fakat yazılım olarak NVIDIA daha stabil. Ben olsam kesinlikle planet olanı alırdim.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 744 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #4 ben patrix dedi: Elbette planet hocam. Genişletmek için tıkla... HakanXD dedi: AMD olan çok daha mantıklı fakat yazılım olarak NVIDIA daha stabil. Ben olsam kesinlikle planet olanı alırdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arkadaşlar.
ben patrix dedi: Elbette planet hocam. Genişletmek için tıkla... HakanXD dedi: AMD olan çok daha mantıklı fakat yazılım olarak NVIDIA daha stabil. Ben olsam kesinlikle planet olanı alırdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arkadaşlar.
KerOn Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #5 Hocam tabii ki Planet daha iyi. 6650 xt, 3050'liyi tokatlayıp ekmek almaya yollar
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 744 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #6 KerOn dedi: Hocam tabii ki Planet daha iyi. 6650 XT, 3050'liyi tokatlayıp ekmek almaya yollar Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle düşünüyorum ama fiyat olarak 3050'li sistem neden daha pahalı anlayamadım kasa ile alakalı sanırım.
KerOn dedi: Hocam tabii ki Planet daha iyi. 6650 XT, 3050'liyi tokatlayıp ekmek almaya yollar Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle düşünüyorum ama fiyat olarak 3050'li sistem neden daha pahalı anlayamadım kasa ile alakalı sanırım.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.373 Çözümler 53 9 Kasım 2023 #7 Gorkemm.jk dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Selam. Bu iki seçenek arasında sizce en mantıklı sistem hangisidir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt planet alın RTX 3050 almaya değmez bir kart. Gorkemm.jk dedi: Evet bende öyle düşünüyorum ama fiyat olarak 3050'li sistem neden daha pahalı anlayamadım kasa ile alakalı sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam indirim oranları değişebiliyor.
Gorkemm.jk dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Selam. Bu iki seçenek arasında sizce en mantıklı sistem hangisidir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt planet alın RTX 3050 almaya değmez bir kart. Gorkemm.jk dedi: Evet bende öyle düşünüyorum ama fiyat olarak 3050'li sistem neden daha pahalı anlayamadım kasa ile alakalı sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam indirim oranları değişebiliyor.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 744 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #8 Burak Karabal dedi: Hocam direkt planet alın RTX 3050 almaya değmez bir kart. Hocam indirim oranları değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... KerOn dedi: Hocam tabii ki Planet daha iyi. 6650 XT, 3050'liyi tokatlayıp ekmek almaya yollar Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim sizlerden de.
Burak Karabal dedi: Hocam direkt planet alın RTX 3050 almaya değmez bir kart. Hocam indirim oranları değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... KerOn dedi: Hocam tabii ki Planet daha iyi. 6650 XT, 3050'liyi tokatlayıp ekmek almaya yollar Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim sizlerden de.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.373 Çözümler 53 9 Kasım 2023 #9 RAM'leri 160 TL fark ile Corsair yapabilirsiniz ayrıca G.Skill'de kötü değil fakat 160 TL fazla olsun Corsair olsun.
RAM'leri 160 TL fark ile Corsair yapabilirsiniz ayrıca G.Skill'de kötü değil fakat 160 TL fazla olsun Corsair olsun.
KerOn Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #10 Gorkemm.jk dedi: Evet bende öyle düşünüyorum ama fiyat olarak 3050'li sistem neden daha pahalı anlayamadım kasa ile alakalı sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam Nvidia zaten genel olarak AMD'den daha pahalı bir marka, bir de bu sistemdeki 3050 MSI'ın ventus versiyonu, MSI'da genel olarak biraz pahalı olduğu için kartın fiyatı şuan böyle: MSI RTX 3050 Ventus 2X 8G OC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 6650 xt'nin fiyatı ise böyle: Asus RX 6650 XT Dual OC Edition DUAL-RX6650XT-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kartların arasındaki fiyat farkından dolayı o kasa daha pahalı. Kısacası Nvidia biraz geçirmeyi seviyor. Burak Karabal dedi: RAM'leri 160 TL fark ile Corsair yapabilirsiniz ayrıca G.Skill'de kötü değil fakat 160 TL fazla olsun Corsair olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam G Skill gayet iyi bir marka ekstra 160 TL vermeye gerek yok, az para değil sonuçta, gidin o parayla zurna dürüm yiyin
Gorkemm.jk dedi: Evet bende öyle düşünüyorum ama fiyat olarak 3050'li sistem neden daha pahalı anlayamadım kasa ile alakalı sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam Nvidia zaten genel olarak AMD'den daha pahalı bir marka, bir de bu sistemdeki 3050 MSI'ın ventus versiyonu, MSI'da genel olarak biraz pahalı olduğu için kartın fiyatı şuan böyle: MSI RTX 3050 Ventus 2X 8G OC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 6650 xt'nin fiyatı ise böyle: Asus RX 6650 XT Dual OC Edition DUAL-RX6650XT-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kartların arasındaki fiyat farkından dolayı o kasa daha pahalı. Kısacası Nvidia biraz geçirmeyi seviyor. Burak Karabal dedi: RAM'leri 160 TL fark ile Corsair yapabilirsiniz ayrıca G.Skill'de kötü değil fakat 160 TL fazla olsun Corsair olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam G Skill gayet iyi bir marka ekstra 160 TL vermeye gerek yok, az para değil sonuçta, gidin o parayla zurna dürüm yiyin