Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Temmuz 2022 #1 Editlerde Ebulfez Elçibey'in kürsüde sigara içtiği bir video var orijinalini bulmak istedim, bulamadım. Orijinalini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
Editlerde Ebulfez Elçibey'in kürsüde sigara içtiği bir video var orijinalini bulmak istedim, bulamadım. Orijinalini bilen var mı?
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 19 Temmuz 2022 #2 Silinen üye dedi: Editlerde Ebulfez Elçibey'in kürsüde sigara içtiği bir video var orijinalini bulmak istedim, bulamadım. Orijinalini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz editlerden birini atar mısınız? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Editlerde Ebulfez Elçibey'in kürsüde sigara içtiği bir video var orijinalini bulmak istedim, bulamadım. Orijinalini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz editlerden birini atar mısınız?
KS KS Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 22 Temmuz 2022 #3 Cingöz Recai dedi: Gördüğünüz editlerden birini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Elçibey edit yazınca direkt çıkıyor zaten. Bu ve 2-3 tane daha sigara içtiği video var ama orijinalini bulamıyorum. Artı 0 Eksi
Cingöz Recai dedi: Gördüğünüz editlerden birini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Elçibey edit yazınca direkt çıkıyor zaten. Bu ve 2-3 tane daha sigara içtiği video var ama orijinalini bulamıyorum.