Pvzero Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 EA App'i açıyorum, 5 dakika sonra EC105 hatası veriyor. Yeniden başlatın diyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı? Dosya Ekleri ss.PNG 30,9 KB · Görüntüleme: 67
EA App'i açıyorum, 5 dakika sonra EC105 hatası veriyor. Yeniden başlatın diyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı?
karaeskiii0 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 163 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #2 Dostum sunucu ile ilgili bir hata veriyor kullandığın DNS VPN varsa onun ile alakalı olabilir bunun dışında uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyebilir misin? Artı 0 Eksi
Dostum sunucu ile ilgili bir hata veriyor kullandığın DNS VPN varsa onun ile alakalı olabilir bunun dışında uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyebilir misin?
B bberkee Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #3 Pvzero dedi: EA App'i açıyorum, 5 dakika sonra EC105 hatası veriyor. Yeniden başlatın diyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildin mi Artı 0 Eksi
Pvzero dedi: EA App'i açıyorum, 5 dakika sonra EC105 hatası veriyor. Yeniden başlatın diyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildin mi