M M-A-R-S-H-A-L-L Hectopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 20 16 Mayıs 2018 #1 Evet arkadaşlar sorumu başlıkta belirttim. Bu tip bi RAM'i ECC desteği olamayan normal bir anakart çalıştırabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
Evet arkadaşlar sorumu başlıkta belirttim. Bu tip bi RAM'i ECC desteği olamayan normal bir anakart çalıştırabilir mi ?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Mayıs 2018 #2 Kullanılabilir olması için anakartınızın destekliyor olması gerek.
E EL1T Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 83 Çözümler 1 16 Mayıs 2018 #3 Arkadaşım anakartın ecc desteği olmadığı için ecc desteğini kullanamazsın bu nasıl soru 2 ram slotlu anakarta 3 ram takmak gibi bişey bu.
Arkadaşım anakartın ecc desteği olmadığı için ecc desteğini kullanamazsın bu nasıl soru 2 ram slotlu anakarta 3 ram takmak gibi bişey bu.
M M-A-R-S-H-A-L-L Hectopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 20 16 Mayıs 2018 #4 EL1T dedi: Arkadaşım anakartın ecc desteği olmadığı için ecc desteğini kullanamazsın bu nasıl soru 2 ram slotlu anakarta 3 ram takmak gibi bişey bu. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim RAM in ECC özelliğini kullanmama gerek yok server olarak kullanmıcam bilgisayarı, normal bir RAM gibi çalışır mı ecc desteği olmayan bir anakartta ?
EL1T dedi: Arkadaşım anakartın ecc desteği olmadığı için ecc desteğini kullanamazsın bu nasıl soru 2 ram slotlu anakarta 3 ram takmak gibi bişey bu. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim RAM in ECC özelliğini kullanmama gerek yok server olarak kullanmıcam bilgisayarı, normal bir RAM gibi çalışır mı ecc desteği olmayan bir anakartta ?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.498 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 16 Mayıs 2018 #5 Hangi anakartsa sayfasından bakmak lazım.
I IRoot Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #6 Ram kullanılabilir fakat ECC özelliğinden faydalınalamaz. İşlemcinizinde, yonga setinizinde desteklemesi gerekiyor.
Ram kullanılabilir fakat ECC özelliğinden faydalınalamaz. İşlemcinizinde, yonga setinizinde desteklemesi gerekiyor.
M M-A-R-S-H-A-L-L Hectopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 20 17 Mayıs 2018 #7 IRoot dedi: Ram kullanılabilir fakat ECC özelliğinden faydalınalamaz. İşlemcinizinde, yonga setinizinde desteklemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcim XEON e3 1220v2 server işlemcisi zaten anakartta bi sıkıntı yaşadımda yeni anakart alıyorum kullanabilirsem server ramlerini kullanıcam.
IRoot dedi: Ram kullanılabilir fakat ECC özelliğinden faydalınalamaz. İşlemcinizinde, yonga setinizinde desteklemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcim XEON e3 1220v2 server işlemcisi zaten anakartta bi sıkıntı yaşadımda yeni anakart alıyorum kullanabilirsem server ramlerini kullanıcam.