Eccalibur G770 Minecraft'ta 50 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

479980

Decapat
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB
Ekran kartı
GTX 1650 Ti
İşlemci
i7 10. Nesil 2.6 ghz
Arkadaşlar bayağı mors oldum Teknosa'dan Excalibur G770 aldım.

Ama kafayı yiyecek arkadaslarim 1050 ile 100 FPS aldi fakat benim bilgisayarim oyun modunda bile 45-55 FPS arası Shadow pack ile daha da düşüyor. Ne yapmalıyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

RAM tek kanal mi performans modunda ve şarjda oynadiginiza emin misiniz?

Bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim ama bir konuda sistemde 12 veya 16 GB RAM varken oyuna sistem sadece 2 GB RAM veriyordu. O tarz bir sorun olabilir çünkü o laptopta almanız gereken değerler kesinlikle o değerler değil.

Oyun sırasında ısılar ne durumda?
Donanımlar ısıdan frekans kısıyor gibime geliyor.

Bulabilirsem konuyu atacağım.

Bu arada hangi sürümü oynuyorsunuz bedrock mı Java mı? Ben Java için baktım ve ayrıca OptiFine sodyum gibi modlar yükleyin.

Son düzenleme:
RAM tek kanal mi performans modunda ve şarjda oynadiginiza emin misiniz?
Şarjda oynamiyorum fanlar vuuuuu diye koridordan babam noluyo lan diyo
Bulabilirsem konuyu atacağım.
Eki Görüntüle 1411614
Bu arada hangi sürümü oynuyorsunuz bedrock mı Java mı? Ben Java için baktım ve ayrıca OptiFine sodyum gibi modlar yükleyin.
OptiFine var Java
Oyun sırasında ısılar ne durumda?
Donanımlar ısıdan frekans kısıyor gibime geliyor.
Oyun oynarken ısınması nadirdir ama şarjda hiç oynamadimda takarsam normal dursa bile fanlar deliriyor.

Teknosa 1 ay sonra iade almiyormus
Teknosa 1 ay sonra iade almi
Şarjda yükselmez ise ne yapacağım?

Nasıl düzeltildini hatırlamıyorum ama aynı sistem arkadaşımada var büyük ihtimale ekran kartını kullanmıyorsunuz işlemci üzerinden oynuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…