igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #1 Selam, ben igrahiga. Dun Eclipse indirdim, sorunsuz calisti. Bugün bakıyorum, boyle hata var. Bu hata neden cikar?
Selam, ben igrahiga. Dun Eclipse indirdim, sorunsuz calisti. Bugün bakıyorum, boyle hata var. Bu hata neden cikar?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.575 Makaleler 1 Çözümler 81 18 Kasım 2021 #2 Selam, ben bitwise. Hatayi tahmin edemedim ama cozumu merak ediyorum. Selamlar. Artı 0 Eksi
KS KS igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #3 @bitwise bu hatadan sonra bir uygulama yapip calistirmaya calistigimda eclipse " Could not find or load main class" hatasi karsima cikiyor Artı 0 Eksi
@bitwise bu hatadan sonra bir uygulama yapip calistirmaya calistigimda eclipse " Could not find or load main class" hatasi karsima cikiyor
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 18 Kasım 2021 #4 igrahiga dedi: @bitwise bu hatadan sonra bir uygulama yapip calistirmaya calistigimda eclipse " Could not find or load main class" hatasi karsima cikiyor Genişletmek için tıkla... Ülkenin düzelme olasılığı kadar küçük bir araştırma yaptım. Project menüsünden Clean'e tıklayıp tekrar deneyin, StackOverflowcular böyle çözmüş. Artı 0 Eksi
igrahiga dedi: @bitwise bu hatadan sonra bir uygulama yapip calistirmaya calistigimda eclipse " Could not find or load main class" hatasi karsima cikiyor Genişletmek için tıkla... Ülkenin düzelme olasılığı kadar küçük bir araştırma yaptım. Project menüsünden Clean'e tıklayıp tekrar deneyin, StackOverflowcular böyle çözmüş.
KS KS igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #5 @175920 Abi bende stackOverflow sitesi cikiyor ama giremiyorum nedense engelli. Ama cevap icin tesekurler... simdi denedim ama ise yaramadi Artı 0 Eksi
@175920 Abi bende stackOverflow sitesi cikiyor ama giremiyorum nedense engelli. Ama cevap icin tesekurler... simdi denedim ama ise yaramadi
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #6 igrahiga dedi: " Could not find or load main class" hatasi karsima cikiyor Genişletmek için tıkla... Main method tanımlı mı? Artı 0 Eksi
igrahiga dedi: " Could not find or load main class" hatasi karsima cikiyor Genişletmek için tıkla... Main method tanımlı mı?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 18 Kasım 2021 #7 RaSGooL dedi: Main method tanımlı mı? Genişletmek için tıkla... Bunun için IntelliJ IDEA'da psvm yazınca snippet çıkıyordu, üşeniyorsanız. Ek bilgi olsun. Artı 0 Eksi
RaSGooL dedi: Main method tanımlı mı? Genişletmek için tıkla... Bunun için IntelliJ IDEA'da psvm yazınca snippet çıkıyordu, üşeniyorsanız. Ek bilgi olsun.
KS KS igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #8 evet zaten amin method calistirdigimda oluyor evet main tanimli ama nedense yok diyor Son düzenleme: 16 Aralık 2021 Artı 0 Eksi