fajQ Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #1 Merhabalar, android programlama derslerinden indirdiğim eclipse hata veriyor. Resim altta. Çözümünü bilen var mı? Yardım edebilecek kişiler var mı ? Konu kilitlenebilir sorunu çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2014
Merhabalar, android programlama derslerinden indirdiğim eclipse hata veriyor. Resim altta. Çözümünü bilen var mı? Yardım edebilecek kişiler var mı ? Konu kilitlenebilir sorunu çözdüm.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.930 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Eylül 2014 #2 Sorunu nasıl çözdünüz ?
fajQ Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #3 MF dedi: Sorunu nasıl çözdünüz ? Genişletmek için tıkla... Öncelikle birinci adım olarak Eclipse'yi kaldırdım. Ccleaner ile kalıntı dosyaları sildim. Daha sonra Java 8 Update 20 (64-Bit) indirdim ve kurdum. Son olarak Eclipse'yi de kurup çalıştırdım. Sorun kalmadı.
MF dedi: Sorunu nasıl çözdünüz ? Genişletmek için tıkla... Öncelikle birinci adım olarak Eclipse'yi kaldırdım. Ccleaner ile kalıntı dosyaları sildim. Daha sonra Java 8 Update 20 (64-Bit) indirdim ve kurdum. Son olarak Eclipse'yi de kurup çalıştırdım. Sorun kalmadı.