Eclipse G300 Air DRGB alınır mı?

KBL

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Kasa tercih etmeye çalışıyorum fakat fan gücü, RGB renk değiştirme, soket sayısı vs. açısından iyi bir model önerebilir misiniz? Eclipse G300 Air DRGB modelinde ön 3 fan bulunmuyor ve güçlü fan almaya kalkıştığında kasanın fiyatı 4800'lere kadar çıkıyor. Ayrıca sağlamlık da benim için çok önemli.

Merhaba. Kasa tercih etmeye çalışıyorum fakat fan gücü, RGB renk değiştirme, soket sayısı vs. açısından iyi bir model önerebilir misiniz? Eclipse G300 Air DRGB modelinde ön 3 fan bulunmuyor ve güçlü fan almaya kalkıştığında kasanın fiyatı 4800'lere kadar çıkıyor. Ayrıca sağlamlık da benim için çok önemli.

TT (Thermaltake) bu konuda oldukça iyidir. Ön tarafında 3 fan bulunur üst kısmı fanli olanlar bile var.

Fazla ismini duymadım, pek güven verici gelmiyor açıkçası fakat birkaç öneriniz olursa bakabilirim.Thermaltake bir kasa size güven miyor ise başka markaya bakmayın uzay kullanin 😁

Fazla ismini duymadım, pek güven verici gelmiyor açıkçası fakat birkaç öneriniz olursa bakabilirim.

Maalesef dostum Thermaltake bu işin mucidi güven vermiyorsa başka kasaya bakmanıza gerek yok uzay kurulum yapın.
Ya da Everest Rampage none takılın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı