demozel Centipat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Hiçbir kod yazamıyorum. Uyarıları çevirsem de ne anlama geldiklerini anlamadım yardım eder misiniz?
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.773 Çözümler 22 29 Temmuz 2024 #2 demozel dedi: Hiçbir kod yazamıyorum. Uyarıları çevirsem de ne anlama geldiklerini anlamadım yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2268036 Genişletmek için tıkla... Main methodu yok hocam onun içine yazmanız gerek. Artı 0 Eksi
demozel dedi: Hiçbir kod yazamıyorum. Uyarıları çevirsem de ne anlama geldiklerini anlamadım yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2268036 Genişletmek için tıkla... Main methodu yok hocam onun içine yazmanız gerek.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.657 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Java:Panoya kopyala public class Technopath { public static void main(String[] args) { System.out.println("anything"); } } Kodun bu şekilde olması gerek. Artı 0 Eksi
Java:Panoya kopyala public class Technopath { public static void main(String[] args) { System.out.println("anything"); } } Kodun bu şekilde olması gerek.
DDE Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 Noktalı virgülü unutmuşsun ve kodun çalışması için olması zorunlu olan main metodu yok. Artı 0 Eksi
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.657 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 DDE dedi: Noktalı virgülü unutmuşsun ve kodun çalışması için olması zorunlu olan main metodu yok. Genişletmek için tıkla... Kod hatalı zaten fonksiyonların içine almalıydı kodu. Artı 0 Eksi
DDE dedi: Noktalı virgülü unutmuşsun ve kodun çalışması için olması zorunlu olan main metodu yok. Genişletmek için tıkla... Kod hatalı zaten fonksiyonların içine almalıydı kodu.
DDE Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #6 Windows Güvenliği dedi: Kod hatalı zaten fonksiyonların içine almalıydı kodu. Genişletmek için tıkla... Ben de tersi bir şey söylemedim. Artı 0 Eksi
Windows Güvenliği dedi: Kod hatalı zaten fonksiyonların içine almalıydı kodu. Genişletmek için tıkla... Ben de tersi bir şey söylemedim.
KS KS demozel Centipat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 byte.buster dedi: Main methodu yok hocam onun içine yazmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Önceden main methodu class açtığımda hazır geliyordu neden böyle oluyor Artı 0 Eksi
byte.buster dedi: Main methodu yok hocam onun içine yazmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Önceden main methodu class açtığımda hazır geliyordu neden böyle oluyor
DDE Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #8 demozel dedi: Önceden main methodu class açtığımda hazır geliyordu neden böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Orada bir seçenek var class açarken onu seçmen lazim. Artı 0 Eksi
demozel dedi: Önceden main methodu class açtığımda hazır geliyordu neden böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Orada bir seçenek var class açarken onu seçmen lazim.
KS KS demozel Centipat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #9 DDE dedi: Orada bir seçenek var class açarken onu seçmen lazim. Genişletmek için tıkla... Seçeneğin ne olduğunu hatırlıyorsan söyler misin Artı 0 Eksi
DDE dedi: Orada bir seçenek var class açarken onu seçmen lazim. Genişletmek için tıkla... Seçeneğin ne olduğunu hatırlıyorsan söyler misin
DDE Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #10 public static void main(String[] args) Artı 1 Eksi Çözüm