B by-rock Hectopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2016 #1 Arkadaşlar merhaba. PC 2012 yılında aldım. Anakart bu; ECS A55F-M3 V1.0 AMD A55 FM1 SOCKET DDR3 VGA SATA 3GB/S MINI ATX MOTHERBOARD USA sizce hangi ekran kartı olur? İyi olmasını istiyorum 600 TL bütçe var. Birde RAM kaçlık olur MHz? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2016
Arkadaşlar merhaba. PC 2012 yılında aldım. Anakart bu; ECS A55F-M3 V1.0 AMD A55 FM1 SOCKET DDR3 VGA SATA 3GB/S MINI ATX MOTHERBOARD USA sizce hangi ekran kartı olur? İyi olmasını istiyorum 600 TL bütçe var. Birde RAM kaçlık olur MHz? Şimdiden teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Kasım 2016 #2 Uyum konusunda kesin hüküm vermek zor. RX 460 üzerine çıkmayın. Anakartı almadıysanız da almayın, FM1 güncel bir soket değil.
Uyum konusunda kesin hüküm vermek zor. RX 460 üzerine çıkmayın. Anakartı almadıysanız da almayın, FM1 güncel bir soket değil.
UtkuGARIP Megapat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #3 Konu tarihi 2016 ve hâl^bu anakartı kullananlar, gelin sarılalım. Verdiğim sitede RAM ve SSD önerileri var sadece, mâlûm eski anakart. SSD & RAM Upgrades | crucial.com Compatible upgrades unavailable for your device due to system issues or missing data. Please try again later. www.crucial.com Anakartınızın marka ve modelini girerek uyumlu parçalarını görebilirsiniz.
Konu tarihi 2016 ve hâl^bu anakartı kullananlar, gelin sarılalım. Verdiğim sitede RAM ve SSD önerileri var sadece, mâlûm eski anakart. SSD & RAM Upgrades | crucial.com Compatible upgrades unavailable for your device due to system issues or missing data. Please try again later. www.crucial.com Anakartınızın marka ve modelini girerek uyumlu parçalarını görebilirsiniz.