ECS G31T-M7 Arka USB Portları Çalışmıyor

BIOS işinden hiç anlamıyorum ben. İlk önce BIOS'u güncellemem gerekir mi ? Daha sonra hangi tuş ile BIOS'a girerim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'u şu yazıdaki gibi bilgisayarı yeniden başlatarak açabilirsin.

Windows 8 ve Üstü Sistemlerde BIOS ve Boot Menüsüne Giriş | Technopat Sosyal

BIOS'a giriş Del tuşudur. Bilgisayar açılırken Del tuşuna bas bırak bas bırak o açılacaktır.
Daha sonra önceki mesajda dediğim kısımları bul. Sorun devam ederse BIOS güncellersin ama senin sorunun Driver ile sanırım. :) Ya da arka portlar arızalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam. Video rehberliğinde deneyeceğim. Portlar arızalı değil çünkü babamın dükkanındaki Win 7 PC'den söküm onda çalışıyordu. Neyse okuldan gelince halledebilirim umarım.

Tekrar merhaba arkadaşlar. Bios'a gidip dediğiniz ayarın ''Enabled'' olduğunu gördüğümde moralim bozulmuştu ve ''aman ya ön tarafta çalışıyor mu çalışıyor.'' deyip uğraşmayı bırakmıştım. Bugün arka tarafa USB bellek taktım ve okudu bir an sevinip klavye ile mouse'u da denedim ancak onları okumadı. Sizce sorun ne ? Klavyem Logitecth G103 , Mouse'um Logitech G300.

.

.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı