A Ahmet Batuhan Yılmaz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #1 ECS G31T-M7 anakart ve amı bios kullanıyorum. Bios güncellemek bios ayarlarını bozar mı ?(Ve nasıl güncellenir) Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2014
ECS G31T-M7 anakart ve amı bios kullanıyorum. Bios güncellemek bios ayarlarını bozar mı ?(Ve nasıl güncellenir)
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Ekim 2014 #2 BIOS güncellemesi BIOS ayarlarını sıfırlar, bozmaz. Kasayı açın ve anakartın tam modeline, yani sürümüne bakın.
BIOS güncellemesi BIOS ayarlarını sıfırlar, bozmaz. Kasayı açın ve anakartın tam modeline, yani sürümüne bakın.
Şakir Belgemen Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 64 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 18 Ekim 2014 #3 Yeni bir donanım taktıysanız bios güncelleme gerekir , çünkü bilgisayar açılışta bios ile başlar bios açılışta donanımları tarar ve kendi işletim sistemine kaydeder , anakartınızın güncel bios sürümü ECS Web Site > G31T-M7 (V7.0)
Yeni bir donanım taktıysanız bios güncelleme gerekir , çünkü bilgisayar açılışta bios ile başlar bios açılışta donanımları tarar ve kendi işletim sistemine kaydeder , anakartınızın güncel bios sürümü ECS Web Site > G31T-M7 (V7.0)